Cat de prost poti sa fii?

Posted by

In primul rand ma tot stresezi cu mass-uri legate linkexchange de nu stiu cate luni de zile, dar nu am zis nimic. Mai mult am zis ca sa te ajut ca esti incepator si sa cumpar reclama la tine pe site. Nu ai vrut paypal ai vrut banii in cont. Am zis ok, fiecare om are dreptul sa-si vanda marfa cum vrea. Pretul de 100 Ron pentru o luna era foarte mic avand in vedere ca sustineai sus si tare ca ai cateva mii pe zi. Doar 1000 pe zi ar fi insemnat undeva la 60-80$ pe luna in adsense. Cateva mii ar fi insemnat mult mai mult.

Am fost de acord sa batem palma in schimbul unui printscreen din google analytics care sa imi arate ca chiar ai vizitatorii pe care sustineai ca ii ai. Am inteles ca erai plecat si ca nu puteai trimite, nu era graba pana pe 1 cand luam salariu si ti-as fi dat bani. Oricum curiozitatea m-a facut sa arunc o privire in sursele siteului si sa observ ca nu e nici o urma de analytics.

Astazi m-ai intrebat cati bani plateste adsense per click, si am incercat din nou sa te ajut. Imi zici ca ai 1000 de vizitatori pe zi iar eu iti explic ca la 1000 unici pe zi ar trebuii sa faci cam 60$ pe luna. Am vazut si pe unde gresesti in mare dar nu am mai apucat sa-ti zic ca m-ai intrebat daca sunt prost de nu pricep. Moment in care ti-am dat IGNORE.

Deci tot ce pot sa iti zic e sa o tii tot asa, esti exact pe directia care trebuie, sunt sigur ca ai toate sansele sa ajungi milionar. Mai ales cu siteul ala de cacat, cand mai sunt 10.000 de siteuri de jocuri, numai eu avand vreo trei.

One comment

Comments are closed.