Cat valoreaza un articol la mine pe blog?

Posted by

Cei de la BlogMoney sugereaza suma din stanga. Stiind insa ca e vorba de BlogMoney nu mi-am permis sa cer niciodata atat de mult. Cu toate acestea cred ca la ultimele 10 campanii am fost respins cu toate ca am tot felul de recomandari si „5 star” de la advertiserii de acolo care au lucrat cu mine.

Deci sistemul recomanda 150 de euro pentru un articol la mine pe blog, eu am cerut 50 de euro si am fost refuzat, si nu o singura data. De unde trag concluzia ca „advertiserii” care lucreaza cu blogmoney sunt doar niste excroci care cauta sa gaseasca prosti care sa isi vanda munca pe 5 euro.

Daca ii gasiti foarte bine, dar dupa ce ati derulat aceste „campanii” sa nu va aud ca nu aveti rezultate si ca blogosfera nu aduce rezultate. Va aduce exact rezultatele pentru care ati platit. Blogerilor care isi vand la fel munca pe 5 euro, sa nu va aud nici pe voi ca ce scump e domnule un domeniu .ro , intrarea la o conferinta, sau o carte de marketing.

blog money 5starP.S. Smile-ul de dupa url inseamna blog certificat.

7 comments

  1. Am incercat si eu sa fac ceva cu blogmoney asta insa nu am reusit 😕 poate va veni o vreme cand voi incerca iar si cine stie…

  2. Deci vor pe 1 euro ?!?!?1
    Oricum imi place recomandarea, oare o arata si alora de cumpara?

  3. Nope, si eu am iesit de pe Blogmoney. Cam eiftini dom’le. Chiar si 70 de lei li se pare mult. Asa ca… hai pa!

Comments are closed.