Cati dintre cititorii haotik.ro au si blog?

Posted by

blog-comments Sunt curios si eu care este procentul de cititori ai blogului meu care nu au un blog. Daca ai un blog pe care nu ai mai scris de mai bine de o luna, sau nu scrii macar un 2-3 articole pe luna, atunci nu se poate considera ca ai un blog sau ca esti interesat prea mult de blogging, asa ca as prefera sa bifezi cititor si nu blogger.

Pentru asta, am sa va rog sa ma ajutati si sa completati chestionarul de mai jos. Nu va ia mai mult de 10 secunde si ar putea duce la imbunatatirea articolelor pe care le scriu pe blog si a setarii directiei blogului pe viitor.

Va multumesc anticipat.

20 comments

 1. Sondajul e un pic cam simplist. Nu poti sa pui in aceeasi oala o persoana care posteaza zilnic (si eventual are fantezii secrete cu castigat existenta din blog) si cineva care isi trateaza blogul ca pe pagina de facebook, unde mai pune o data pe saptamana cate o poza cu catzei sau pisicute…

  In plus exista si oameni care, desi nu au un blog isi folosesc contul de FB ca pe un loc de veritabil blogging, scriu posturi lungi si de substanta.

  Poate ca ar fi o idee buna sa refaci sondajul cu variante de raspuns mai nuantate.

 2. Daca are un „blog” pe facebook nu prea ma intereseaza, o sa consider ca e doar cititor. Daca pune poze cu pisici o data pe saptamana, pentru mine e blogger pentru ca din articolele dedicate pe acest segment poate invata si poate peste 5-6 luni trece la treaba.

  E vorba de audienta pe care o am si care ma poate ajuta sa decid daca cresc numarul articolelor de social media sau le scad.

 3. ce voiam eu sa spun este ca poate ca ar trebui inlocuit cuvantul „blog/blogger” cu „prezenta constanta in online”. Si blogul propriu si un cont de FB sunt 2 vehicule diferite care pot merge in aceeasi directie.

  Blogger este cel care are suflet de blogger 🙂 indiferent de unde isi pune postarile sau cum se auto-intituleaza…

 4. Am dat raspuns si eu, dar nu inteleg care este relevanta :). Nu cred ca ai pus intrebarea bine pentru ca pe mine de exemplu nu ma intereseaza absolut deloc social media.

 5. Pun un link si il leaga prin track back. Oricum sunt majoriatea bloggeri desi eu nu ma asteptam la asta sincer. Nu imi dau seama daca cititorii nu voteaza sau intrebarea a fost pusa oarecum gresit, am avut ceva discutii contradictorii pe titlul care suna initial altfel :).

 6. Am votat si eu, cred ca nu va fi un 50-50, mai multi bloggeri te citesc, decat cititori. Acum vom vedea cand publici datele.

Comments are closed.