Caut colaboratori

Posted by

job Pentru ca am ceva buget pana la finalul anului pentru dezvoltarea altor proiecte, am zis ca e bine sa-mi mai iau cateva ajutoare. Asa ca iata-ma in cautarea unor colaboratori, care sa ma ajute sa finalizez proiectele la care lucrez.

In principiu, am nevoie de programatori php si de content writers, dar pana la urma sunt destul de open si pentru alte idei, daca tin de capitolul promovare sau social media.

Pentru content writer, cerintele sunt urmatoarele:

 • Disponibilitate 1-2 ore pe zi;
 • Sa stie sa scrie corect in limba romana (fara diacritice);
 • Sa stie sa foloseasca platforma wordpress (featured image, tag-uri, titluri);
 • Sa fie pasionat de domeniul pe care urmeaza sa scrie.

Pentru cel de programator php, caut pe cineva care sa lucreze project-based. Unul din proiecte ar putea fi sampler.ro (deci se cer cunostinte de OAUTH si chestii de genul acesta).

Ar mai fi si punctul 3,  am ceva idei de aplicatii mobile, dar inca nu-s sigur daca pot aloca un buget si pentru asta, dar ar putea fi un avantaj cunostintele de HTML4 si JavaScript la job description-ul de mai sus.

11 comments

 1. Pe ce domeniu va scrie viitorul content writer? Si jobul de programator e cu program fix?

 2. Sunt mai multe domenii de la acvaristica la pasionati de sporturi de iarna probabil nu o sa am buget pentru toate domenile si nici nu sunt hotarat care vor fi cele cu care voi incepe.

  La programator vreau doar niste proiecte finalizate, desi in unele cazuri finalizate inseamna rescrise de la zero, si as prefera plata la ora sau ceva de genul.

 3. Asta e rasism, pai asa de multe detalii pentru content writer iar pentru programatorii web atat de putine?

  Ai o adresa speciala pentru a te contacta pentru mai multe detalii sau pagina de contact a blogului?

 4. Mailul de la contact de la blog este singurul mai pe care il folosesc.

 5. Daca ai nevoie de servicii seo (directoare web, comunicate presa, comentarii dofollow s.a.m.d.) poti sa apelezi la mine, te ajut cu cel mai mare drag.

 6. Ok, momentan nu am, parca intreba cineva de comunicate de presa zilele trecute, daca imi aduc aminte cine si ce vroia il trimit la tine.

 7. Poti da anunturile respective si pe site-uri specifice. Eu iti recomand seopedia, din cate stiu ai deja cont acolo si sunt o multime de oameni seriosi si priceputi. 🙂

 8. De ce sa nu prezint intai aceasta oferta celor care imi citesc blogul. Nu ti se pare mai corect asa, si deja am vreo 10-15 doritori din care voi selecta 2 in prima faza si eventual inca 2 in cea de a doua.

 9. Ba da, mi se pare mai corect asa, insa ziceam ca acolo gasesti de cele mai multe ori oameni care se pricep la ceea ce spun si astfel vei scapa de multe griji si batai de cap.

Comments are closed.