Meciul secolului: GALAXY 11

Posted by

winner_take_earth La ultimele meciuri ale lui Chelsea, Bayern Munchen și Juventus, in tribune au aparut 11 personaje misterioase ale caror identitate a ramas ascunsa. Se pare ca e vorba de o campanie globala de marketing, venita din partea Samsung, care se desfasoara pe mai multe platforme.

Pe scurt, 11 jucatori de fotbal vor incerca sa salveze Pamantul de dominatia extraterestra. Samsung a recrutat pana acum pe managerul echipei GALAXY 11, Franz Beckenbauer. Pe data de 11 noiembrie, acesta va anunta capitanul echipei, urmand ca rand pe rand sa ne fie dezvaluiti si ceilalti jucatori.

Campania se desfasoara pe mai multe luni si, pe parcursul desfasurarii ei, fanii din intreaga lume vor putea avea ocazia sa participe activ la campanie. Eu ma astept si la o editie speciala Fifa 2014 cu cele doua echipe de fotbal, mi-ar placea sa vad la final de campanie un meci real, legendar, intre cei mai buni jucatori de fotbal din lume, in care miza sa nu fie castigarea meciului, ci oferirea unui spectacol cum nu s-a mai vazut pana acum pe un teren de fotbal. Eu nu ma uit la fotbal cred ca niciodata, dar tin minte si acum un meci extraordinar, disputat in urma cu multi ani, Romania – Insulele Feroe 7-0. Mi-ar placea sa revad un spectacol de genul celui vazut atunci la acel meci.

Mysterious Circle1

Campania se desfasoara pe mai multe platforme si puteti urmari hashtag-ul #WinnerTakesEarth .

Nu cred ca mai e nevoie sa va spun ca imi place ideea campaniei si ca as dori sa vad si alte campanii de genul acesta.

Mysterious Circle2

Voi cu ce echipa tineti, Galaxy 11 sau echipa extraterestrilor? Eu va spun sincer ca voi sustine echipa extraterestrilor, iar daca vreti sa aflati motivatia acestei alegeri, va invit sa cititi articolul de aici.

One comment

  1. e bun. acum am inteles despre ce e vorba. initial vazusem poze pe net cu personajele misterioase, dar nu m-am interesat ce si cum.

    nice, si intr-adevar meciul ar fi super. mie imi place fotbalul 🙂

Comments are closed.