Caut platforma tren lego

Posted by

 Am vazut eu la niste fotografi amatori profesionisti o sina pe care mergea camera, am mai vazut una la nivel mai mare in studiouri la Vocea Romaniei, asa ca m-am gandit sa fac si eu una si cum nu prea am sina, rulmenti, alte nebunii, dar am piese de lego si am printre altele in trusa mea de lego sinele de tren, asa ca mi-as dori sa fac platforma mobila chiar pe un vagonet de lego.

Caut insa rotile speciale pentru sinele de tren. Am sine, dar nu am roti. Asa ca sunt in cautare de roti de tren.

Cum spuneam si mai sus, din pacate am sinele, am cumparat doua cutii, fara sa ma interesez ca rotile de tren se gasesc doar in doua kituri in Romania si ambele kituri costa peste 700 de ron. Asadar daca are cineva de donat un singur vagonet dintr-un asemenea kit, sau macar rotile de tren, mi-ar fi foarte util pentru construirea platformei dupa care sa filmez trag cateva cadre.

Tipul de sine si cam ce imi trebuie mie se poate vedea in video-ul de mai jos:

Eventual daca un magazin de jucarii doreste reclama la mine pe blog in schimbul unui kit lego.

2 comments

  1. Ce ai văzut tu la camere se numește slider. Nu știu cât o să-ți țină un tren/vagon legon camera stabilă, o să-ți ofere doar glisarea dar stabilizare nu prea.

    Sliderele au montajul cu șurub universal ca cel de la trepied, printre alte cleme și nebunii.
    Și eu să-mi confecționez așa ceva pentru că sunt cam scumpe.
    Ideea ta ar funționa doar dacă camera este destul de mică și o să poți stabiliza ușor.

  2. Camera e mica e samsung q10 si am o chestie de la un tv pe care o sa lipesc caramizi lego ca sa fie stabila. Oricum se lauda cu functii care elimita tremuratul mainii, deci ar trebuii sa mearga.

Comments are closed.