Cazare la Rasnov sau la Bran?

Posted by

Astepti cu nerabdare vacanta de iarna pentru a putea profita de cateva zile libere la munte? Organizezi din timp vacante cu prietenii tai si planificati detalii despre activitatile pe care le veti desfasura in statiunile unde va cazati?  Cel mai greu va este in fiecare an sa va decideti la cea mai buna zona de cazare?  Daca ati raspuns cu: „Da”, atunci sunteti in locul potrivit. In acest articol vom discuta beneficiile cazarii intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni de munte din Romania: Rasnov. Daca inca nu esti convins, descopera obiectivele importante pe cazarerasnov.ro.

Un aspect esential pe care trebuie sa il ai in vedere este ca o cazare in zona Rasnov iti va da acces la unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din Romania. 

Totusi, care sunt cele mai impresionante locuri de vizitat in imprejurimile Rasnovului?

Un prim exemplu este Castelul Bran! Acesta are o istorie bogata care trimite catre originile tarii noastre, plina de secrete pe care turistii sa le descopere. In acest muzeu deosebit pe patru etaje, poti vedea colectii unice de ceramica, armuri, arme  si multe altele. De asemenea la baza castelului se afla un muzeu al satului cu case traditionale romanesti, perfect de vizitat impreuna cu familia sau prietenii. 

Un alt reper turistic pe care nu trebuie sa il ratezi este varful Tampa, situat la o altitudine de aproximativ 960 de metri. Urcarea se poate realiza atat cu telecabina, cat si pe jos, urmand un traseu cu peisaje incredibile. Odata ajuns sus, vei putea vedea toate obiectivele importante din Brasov si vei putea petrece niste momente de relaxare privind o priveliste cu totul impresionanta. 

Citeste despre obiectivele importante si pe cazarerasnov.ro

Canionul 7 scari nu trebuie ratat in vacanta ta la Rasnov! Mii de turisti vin anual special pentru a vizita acest defileu splendind. In timp ce traversezi canionul, pe traseul scarilor metalice, te poti bucura de numeroase cascade. Dupa ce ai terminat de vizitat caninonul poti alege sa parcurgi  un traseu format dintr-o suta de tiroliane, ceea ce iti va pune fara indoiala la incercare curajul. Daca tu si grupul tau sunteti dornici de experiente unice si aveti spiritul aventurii, atunci acesta este locul perfect pentru voi!

Cum gasesti cazare in Rasnov?

In acest articol am numit doar cateva dintre locurile magnifice din jurul Rasnovului. Statiunea prezentata merita fara doar si poate sa fie vizitata macar o data, intr-una dintre vacantele tale. Cazarea nu este o problema! Exista foarte multe variante de unde sa poti sa alegi. Gazdele sunt primitoare si abia asteapta sa indrume alti turisti catre toate locurile care merita cu adevarat sa fie admirate. In concluzie, daca trebuie sa alegi intre Rasnov si Bran, iti propunem o cazare la Rasnov pentru a fi mai aproape de cetatea minunata si pentru a evita oarecum aglomeratia des intalnita la Bran.