Ce ai vrea sa faca smartphone-ul tau?

Posted by

O intrebare care vine direct de la Vodafone, sponsorul principal Webstock si care mi-a adus aminte de raspunsul la intrebarea ce face tableta ta (care este si telefon) si la care raspund cu un scurt „de toate”, dupa care precizez: „mancare nu face”.

Pentru mine un telefon destept trebuie sa faca tot ce face computerul, la puterea pe care o are computerul, si cand vin acasa sa il infig intr-un docstation prin care sa se contecteze la 2 monitoare mari, tastatura si mouse. Pana atunci insa o parte din lucruri se muta in cloud si foloseste puterea computerelor din cloud, altele raman pe un desktop iar 50% deja sunt pe un smartphone, mai ales daca are Android.

Oricum sunt curios ce ne pregateste Vodafone maine:

3 comments

  1. iata cum vad eu lucrurile si m-as astepta de la un smartphone in viitor. Ma astept ca acesta pe langa ce stie sa faca in prezent sa fie un fel de monitor pentru diferite lucruri:
    – o bratara cu senzor de temperatura prin care sa iti poata masura temperatura corpului si pulsul astfel incat sa te poata anunta la cele mai mici modificari care apar in starea sanatatii tale.
    – conectare la autoturism astfel incate sa poti vedea si pe smartphone toate problemele masinii (cati km mai mergi cu benizina disponibila sau cand trebuie sa o bagi in priza de exemplu)

  2. sa mearga! ar fi suficient. Daca este o intrebare a celor de la vodafone atunci sa aiba naibi semnal de net macar decent daca tot platesc abonamnet

Comments are closed.