Webstock 2011 – Prezentare Sampler.ro

Posted by

Aveti mai jos prezentarea, am lasat in ea si speaker notes desi nu stiu daca se pot vedea cumva, daca se pot vedea aveti in ele mai multe detalii despre proiect. Oricum o sa revin in curand cu o prezentare mai ampla a proiectului si a catorva directii posibile.

6 comments

  1. Felicitari! 🙂 Sunt in sampler de foarte mult timp, momentat nu am avut parte de beneficii insa cine stie. Avem timp.

  2. Sa mor de inteleg comentariul tau, stiu ca a mai fost ceva pe domeniul acesta inainte, dar siteul a fost terminat de 2 zile, facut de la zero de mine, nu prea aveai cum sa fi in baza de date mai devreme de acum 2 zile ca nici nu exista baza de date pusa pe sampler.ro ci undeva pe un server de teste.

  3. Da, m-am uitat si eu pe net ca devenisem curios, deci nu ma intereseaza ce a fost inainte, nu am stiut si nici nu imi pasa.

    Acum este o carte de vizita a bloggerilor, nu vrea sa faca campanii, nu vrea sa fie blogal initiative, nu vrea sa fie agentie. Daca pe viitor mergem in aceasta directie o sa va anunt, e o idee si asta dar sa zicem ca ar putea fi acoperisul casei pe care vreau sa o construiesc. Asa ca deocamdata am de lucruu la caramizi 🙂

  4. Ideea e foarte buna, dar mai sunt ceva chichite ce trebuie lucrate, precum ti s-a zis si la WebStock 😀 bafta in continuare !

  5. Stiu ca mai sunt cateva chichite dar o parte deja le-am rezolvat de dimineta si mai urmeaza sa aranam si altele.

Comments are closed.