Ce am facut eu de Black Friday

Posted by

Nu m-am trezit de dimineata la 7, nici nu intentionam sa fac asta si, cand m-am trezit, mi-am rezolvat intai treburile pe care le aveam de rezolvat in firma, apoi am plecat la un client. 

Ce-i drept, nici nu visam la unul dintre cele 1000 de telefoane cu pret cu adevarat redus care s-au dat in cateva secunde.

Abia cand am revenit am vrut sa ma uit si eu pe oferte. Vreau sa-mi iau un telefon, asa ca am facut un printscreen pe telefon cu modelul pe care mi-l doresc. 

Apoi mi-am vazut de treaba, urmeaza sa vad in urmatoarele 2-3 luni daca a fost sau nu o decizie inteleapta, eu sunt aproape sigur ca voi gasi telefoanele salvate fix la acelasi pret la urmatoarele reduceri, fie de Craciun, fie de Valentine’s Day sau, cine stie, de alt Black Friday de primavara. 

De fapt, ce am vrut sa aflu azi a fost doar care este pretul minim la care voi gasi produsul la urmatorul eveniment de reduceri. 

Eu m-as jura ca inca de acum mai bine de un an si jumatate nu am vazut Sony PlayStation 4 mai jos de 1499 de lei, dar cautand sa vad daca am si scris pe tema asta pe unul dintre blogurile mele, am descoperit ca totusi a existat o oferta speciala la Sony Playstation de 1350 de lei tot la eMAG.ro

Dar Iulian Stanciu se bate in continuare cu pumnul in piept ca nu exista preturi marite artificial sau produse mai ieftine in alta perioada din an si ca sunt cu cel putin 10% mai ieftine azi de Black Friday.

Sotia a vazut un frigider care era de obicei la reducere pe la 2500 lei si azi era la 2000 de lei. I-am zis sa-l cumpere daca vrea, dar daca se hotaraste totusi sa nu dea comanda, sa faca o poza cu oferta si sa vedem ce pret de vanzare are vinerea viitoare, cand presimt ca mai avem un Black Friday, sau de Craciun.