Ce ascultam azi? Yann Tiersen

Posted by

Aseara, la lansarea noii Silva, am auzit o melodie care imi suna foarte bine in cap. Drept urmare am si stabilit ca, atunci cand voi monta secventele pe care le-am fimat la eveniment, sa o folosesc pe fundal. Din pacate, nu am avut pe camera decat o secventa de 4 secunde din melodie, asa ca a trebuit sa caut melodia mai mult prin cap decat pe net pentru ca habar nu aveam ce sa caut. Stiam ca am auzit-o la Romanii au talent, dar la ce m-am uitat pe youtube nu am gasit nimic. 

Nu am renuntat, am intrebat in stanga si-n dreapta si la final am ajuns din nou la un neuron din creier care spunea ca totusi in emisiunea Romanii au talent se gaseste ceea ce caut. Asa ca am luat de pe site toate video-urile la vizualizat, cu sperante totusi destul de mici ca voi gasi ceea ce caut.

Si tocmai concurentii care m-au facut sa ma inscriu a doua oara in competitia Samsung Mobilers aveau pe fundal melodia. De data aceasta, Shazam si-a facut bine treaba asa ca, in cateva clipe, ascultam pe youtube Yann Tiersen – J’y Suis Jamais Allé