Din spiritul Transilvaniei – Noua Silva

Posted by

 Petrecere, arta, talent, lume buna, bloggeri a-listeri, muzica buna si bere la discretie, bere buna si cu traditie. Unde se putea in alta parte organiza o astfel de petrecere, decat la Muzeul National de Arta Contemporana.

Un eveniment extraordinar, unde bloggerii au urcat pe scena alaturi de alte personalitati.  Un eveniment organizat cu bloggeri din toata tara, multi dintre ei reprezentand cu mandrie judetul din care fac parte. Am fost invitat ca blogger prahovean si m-am simtit mandru de asta.

Muzica buna a fost asigurata de grupul Alegria, desi nu am gasit prea multe pe nicaieri astazi in cautarile mele despre ei. 

Despre bere ce pot sa va spun, ca e buna? Mai bine va dau un scurt citat din ceea ce spunea Paul Markovitz (Marketing Director, Heineken Romania): „E o bere premium, de calitate deosebita, accesibila tuturor romanilor”. Daca ar fi dupa mine, daca spui bere blonda, e clar ca e buna, ca orice cuvant ai pune langa „blonda” la mine da intotdeauna cu plus.

Despre eveniment va spunt doar atat, ca a fost organizat ireprosabil.

Ce mi-a placut cel mai mult? Faptul ca o companie pune accent pe valorile si traditiile locale. Poate sunt rau cand spun ca nu putea face asta decat o companie din partea de nord a tarii, unde sunt cu totul alti oameni. Stiu asta din calatoriile mele de vacanta, cand caut sa strabat tara in lung si-n lat.

Multumesc Oxigen PR si tovarasului Chinezu pentru invitatie si ii felicit pentru organizare. O sa adaug maine si cateva poze pe care le-am facut.

P.S. La final ne-au lasat sa ne semnam si sa lasam un gand bun pe noua sticla de Silva; si, cum ma uitam eu asa la sticla, am vazut un I mare undeva in mijloc, mi-am dat seama ca e unul din i-urile pierdute din articolele mele si l-am adjudecat urgent. O sa vedeti in poze.

P.S.2 Pana apuc eu sa pun pozele sau sa fac evenual si un montaj, acum ca mi-am gasit muzica, va sfatuiesc sa aruncati un ochi pe pozele facute de un profesionist, Dragos Asaftei.

P.S.3 De asemenea va invit sa cititi ce au scris cu mult suflet ceilalti bloggeri, sau o parte din ei: Razvan Baciu, Oltea Zambori, Ovidiu Eftimie, Lucian Prejbeanu si Mihai.

2 comments

  1. Nu stiu cum e cu bloggerii a list, b list, dar nici nu ma intereseaza :))
    Insa.. berea Silva e ok, adica cel putin aia neaga ca de asta normala(blonda) nici nu am gustat.

Comments are closed.