Ce asteptari ai de la blogul meu?

Posted by

Astazi m-am gandit sa-mi provoc putin cititorii si sa vin cu o intrebare destul de directa, legata de asteptarile pe care le au de la blogul meu. De ce am ales sa fac asta? Zilele trecute, unul din cititori mi-a spus ca in ultima vreme am tot scris articole despre dezvoltare personala si nu prea parea incantat de aceasta noua directie a blogului. Sincer, pana la discutia respectiva, nici nu mi-a trecut prin cap faptul ca blogul meu ar putea sa fie asociat cumva cu dezvoltarea personala, mai ales ca eu inteleg cu totul si cu totul alte lucruri cand ma gandesc la dezvoltare personala.

E drept, in ultima vreme am invatat tot felul de lucruri, ma dezvolt la nivel personal (cred eu) si atunci articolele rezultate au avut oarecum o tangenta cu acest domeniu, desi nu cred ca mi-ar surade ideea ca blogul meu sa fie perceput ca pe un blog de dezvoltare personala. Asta probabil se datoreaza si faptului ca nu intotdeauna privesc cu ochi buni pe cei care dau sfaturi in domeniul dezvoltarii personale.

Revenind la titlu, as vrea sa imi spuneti care sunt articolele care va plac cel mai mult, care sunt categoriile care vi se par cele mai interesante pe blog si eventual cam ce credeti voi ca ati vrea sa regasiti pe blogul meu. Tineti cont totusi de faptul ca acesta e un blog foarte personal si are legatura strict cu viata mea. De asemenea, evit anumite subiecte controversate de multe ori, chiar daca stiu ca as putea sa dau lamuriri, pentru ca m-am saturat sa explic oamenilor ca trebuie sa mai si gandeasca atunci cand vad o stire pe net si sa nu mai emita imediat prejudecati in legatura cu un anumit subiect.

Ce asteptari am eu de la blogul meu?

Da, se pare ca si eu am propriile asteptari de la blog. In primul rand, ma astept sa creasca numarul de cititori si comunitatea din jurul lui, dar de asemenea am asteptari in ceea ce priveste activarea comunitatii, adica sa comenteze mai des, sa dea share la articolele care le sunt pe plac, sau sa interactioneze cu mine chiar si pe canale private, daca pe cele publice (comentarii, facebook etc.) sunt mai timizi. Atunci cand aveti nelamuriri, intrebati-ma. Atunci cand nu va place ceva ce am postat pe blog, nu ezitati sa va spuneti parerea, ca nu e cu suparare; cata vreme mesajul este constructiv, ramane pe blog.

4 comments

  1. Dupa cum ai spus, blogul tau este unul foarte personal. In cazul acesta nu toata lumea este interesata de viata ta. Desi arunci de multe ori informatii utile printre chestiile personale, nu emiti atat de mult interes incat comentariile sa curga gârlă. Multi se lovesc de lipsa comentariilor pe blog atunci cand nu scriu despre evenimente controversate sau despre mondenitati, nu crezi?

    1. Sa nu se intelega ca m-am plans ca nu ar comenta lumea la mine pe blog. Era vorba de o alta idee acolo. Am oamenii care imi dau feedback pe canale private si unul foarte bun uneori dar care ezita sa posteze pe blog, sa zicem persoane care sunt in general introvertite si vin sa imi spuna mie direct daca au ceva de spus, chiar si daca e vorba de laude. Intotdeauna am considerat ca respectivele discutii, ar aduce valoare si celorlalti cititori si i-am incurajat sa le puna aici si nu pe un chat privat unde se pierd in cateva zile.

  2. Cred ca ai putea sa fi mai detaliat cand postezi despre filme, un review mai complex nu strica zic eu.

    1. Chiar daca uneori mai povestesc o scurta faza din film incerc ca articolul sa nu contina „spoilere” (nici nu stiu daca exista cuvantul in limba romana)

Comments are closed.