Ce directie ai da blogului meu?

Posted by

Vorbeam zilele trecute de o directie a blogului. Stiu ca, avand in vedere ca numele meu exprima mai mult haos si mai putin ordine si o directie anume e greu de definit asa ceva. Dar totusi macar intr-un joc de imaginatie mi-ar place sa incercam asta. 

Si va spun ca e greu, sau cel putin mie mi-e greu sa vad o directie pentru blogul meu, dar poate din afara se vede altfel si se vede mai bine, si e mai usor sa mergem intr-o anume directie.

Eu in mare m-a axez pe Antreprenoriat si Blogging ca directii, sfaturi, tutoriale, orice de genul asta. In rest nu stiu, poate aveti si voi alte idei. Oricum vreau sa continui ca blog generalist, cand incep plecarile prin tara o sa scriu si despre calatorii, si despre sporturile extreme pe care le practic, dar totusi parca ar fi interesant si partea astsa cu o singura directie.

7 comments

 1. Pentru ca esti un tip super cool si mai ales pt ca imi esti simpatic si intrucat tacerea echivaleaza cu acceptare pls, pls pot sa sugerez si eu ceva: un rebranding:)
  Si la toate criticile zic: si eu va iubesc pe voi:)
  Cu drag,
  Roxana
  Ps chestia cu face- lift-ul e pe bune si putin naming nu ar strica. Ah si pls nu va straduiti sa intelegeti neologismele intrucat sunt blonda.
  *acest post este o satira si trebuie tratat ca atare:)

 2. Am ceva idei in cap dar o sa le vezi in curand. Unele mi-au venit dupa acest post, culmea, desi nu aveam de gand un face-lift m-am pomenit cu ideea in fata si mi-a placut.

 3. Ah si acum sunt si muza:) Ce dragutz:) Pot sa stau la Four Seasons si sa vreau salata Cesar la 2 dimineata. Dar fiind blonda m-as multumii daca s-ar putea sa imi pui comentariile pe fond roz:) Nu de altceva dar cu toate bataile am nevoie de ceva pozitiv:)

Comments are closed.