Taxi – Strada mea c-un singur bec

Posted by

Nu l-am cunoscut niciodata personal pe Dan Teodorescu dar mereu mi-a creat impresia ca este un om extraordinar, chiar si atunci cand l-am vazut la Cireasa de pe tort la Prima si nici acolo nu l-a lasat inima sa compuna o melodie. Am mai scris de el pe blog si v-am zis ca imi place ce compune. 

Se vede zic eu faptul ca iubeste muzica si chitara si nu face show de dragul comerciaului, sau asta imi da mie impresia de simplitate, modestie, sinceritate.

Si da nu e prima oara cand va invit sa ascultati melodiile lui. Am mai scris despre Ba, Treci la coada si proiectul facut impreuna cu bloggerii acum un an ca o surpriza frumoasa cu ocazia zilei de 1 si 8 martie.

Eu zic ca in perioada asta tulbure are toate sansele de viral dar melodia este buna si de imn al „revolutiei” manifestantiolor din Piata Unirii. 305 views la momentul asta.

2 comments

  1. Sunt simpatice versurile, dar cam triste. Dar eu nu as putea sa fiu artist in Romania care sa cante despre Romania, pentru ca in mare parte as avea de exprimat frustrare, si frustrarea nu e un sentiment bun. In Romania ori faci ceva concret ca sa schimbi in bine lucrurile (efectiv esti activ, harnic, motivat pentru excelenta in tot ce intreprinzi, si poate fi chiar si a ajuta la educatia unui copil – orice copil, nu neaparat al tau), ori nu mai spui nimic, ca sunt atatea ofuri, de nu te mai poti opri. Asa ca mai bine un zambet larg pe fata si ceva concret si pozitiv de facut, asa, ca Haotik 🙂 adica da dom’le, uite pe cineva care intr-adevar e o valoare, un om creativ si harnic in acelasi timp :). Bine, si Dan Teodorescu e un om bun, chiar cred asta, totul e sa pastrezi atitudinea cea buna 😀

Comments are closed.