Ce pluginuri folositi la wordpress pentru twitter?

Posted by

Dupa cum uni stiti alti nu, dezvolt un plugin profesional de twitter. Pluginul se compune defapt din mai multe bucati majore care sunt la randul lor pluginuri in sine. Ideea de la care am pornit a fost sa nu mai am 3-4 pluginuri care sa faca diverse chesti legate de twitter ci unu singur care sa le faca pe toate.

Deocamdata pluginul are 2 componente, un counter si un tweet this urmand sa aduc in umratoarele versiuni si alte componente la pluginul deja existent.

Oricum, revenind la intrebarea din titlu, ce pluginuri folositi pe wp (legate de twitter) si ce ati dorii sa faca un plugin si nu face legat de aceasi tema.

Astept comentarile voastre care sa duca la inbunatatirea produsului meu.

3 comments

 1. Folosesc Twitter Tools pt post automat pe twitter si scurtat linkuri cu bit.ly (cu user/pass).
  Mi-ar placea un buton „Trimite si pe twitter” care sa foloseasca acelasi link bit.ly ca cel pe care il trimite pe twitter (adica un singur link bit.ly per post)
  PS: baga un plugin pt abonare la comentarii prin mail

 2. Inca ceva, postarea pe twitter la o anumita ora. de ex: scriu un post la 6am, dar vreau sa apara pe twitter la ora 2pm.
  Eventual sa posteze de 2-3 ori pe zi?

 3. am folosit tweetable dar din cauza lui, o problema de securitate cred, cineva a reusit sa imi modifice wp_options si site`urile care aveau activat acest plugin au fost ofline destul de mult….
  acum nu mai folosesc nimic 🙂

Comments are closed.