Ziua Portilor Deschise – Universitatea Petrol Gaze – Ploiesti

Posted by

Astazi am fost invitat la ziua portilor deschise, inca un eveniment menit sa atraga tanara generatie de elevi catre portile facultatilor din cadrul universitatii.

Bineinteles ca o atractie deosebita a avut roboti catedrei printre care si al meu. De aici si pana la a da interviu la toate televiziunile locale prezente la eveniment nu a mai fost decat un pas, asa ca diseara daca va uitati pe posturile locale la stiri e imposibil sa nu apar macar pentru cateva secunde. Dintre cele care mi le amintesc au fost baietii de la Alpha TV cu care deja ma stiu, Will TV, Prahova TV, Antena 1 Ploiesti.

In rest evenimetul a fost destul de interesant, multi elevi, multe intrebari, la unele din pacate nu aveam raspunsuri multumitoare pentru ei. Oricat de bazat as fi pe o materie cu studenti tot un nivel mediu trebuie sa fac si chiar daca pot raspunde la intrebari foarte complexe pe materia respectiva nu o sa pot face la laborator la acel nivel foarte complex deoarece probabil restul grupei sunt sub nivelul mediu. Mai pe scurt, daca grupa abia intelege ce naiba e o lista sau o stiva cum sa fac cu ei nu stiu ce probleme foarte complicate.

Nu am foarte multe poze deoarece am fost destul de ocupat cu explicatii despre ce fac si ce vor putea sa faca roboteii si nu am stat de poze.