Ce produs Samsung ai vrea sa testez?

Posted by

 Am o lista lunga de produse marca Samsung si am zis sa fac un scurt video cu ele si sa va las pe voi sa alegeti produsul al carui review sa il fac zilele viitoare. Aveti de ales intre Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy Tab Plus 7.0, Samsung Galaxy Tab II 7.0, Samsung Galaxy Tab 10.1.

Inainte de a va invita sa vizionati filmul, vreau sa multumesc celor care au facut posibila aparitia acestui video: Vodafone si 1and1 Internet Development.

Mai jos, aveti video-ul pe care l-am facut, dar si pozele facute dupa filmari:

Si, bineinteles, si pozele:

Nu uitati sa lasati un comentariu cu produsul pe care il vreti la review. Voi alegeti, eu ma muncesc sa fac review-ul.

14 comments

 1. Eu as vrea sa stiu mai multe despre Samsung Galaxy S III.
  Note 2 e mult prea mare pentru un telefon.

 2. Note II vreau si eu sa vad. P.S. Sa-mi zici si mie unde e conducta de unde curg Samsung-uri. Ma duc si eu cu un sac intr-o noapte :))

 3. De ceva vreme ma bate gandul sa las Nokia-ul pentru Samsung, asa ca un review la Samsung Galaxy Note II ar fi bine venit.

  Oricum interesanta ideea din video, de a lasa cititorii sa aleaga ce sa testezi. Poate o aplici si la alte produse 🙂

 4. mi-ar place sa vad o comparatie intre Note si Note II si de ce nu chiar si intre Galaxy S2 si Galaxy S3

 5. offtopic: ăla cel mai slab de care nimeni nu vorbește cred că e Galaxy S plus (care are configurație diferită față de cel simplu), nu e cel simplu pentru că nu se mai fabrică.

  Din toată ‘sacoșa’ asta de Samsung-uri, Note II e cea mai bună alegere, fără să te mai cari cu telefon+tabletă. Un ‘mutant’ reușit.

 6. Toate sunt interesante, dar cel mai mult aş vrea să testezi Samsung Galaxy Note II. M-ar interesa să-l cumpăr în viitorul apropiat… Merci!

 7. dintre toate telefoanele pe care le-ai testat (si nu numai Samsung), care se aude cel mai tare si clar?

 8. Greu de spus, ca nu m-am gandit niciodata sa testez asta. Raspunsul meu ar fi toate, dar stiu ca nu e ceea ce te-ar multumii pe tine.

Comments are closed.