Ce spun altii despre sampler.ro

Posted by

Zilele trecute am gasit un articol care mi-a placut foarte mult, drept urmare am salvat linkul si am zis ca merita sa-l arat si la alti. Si ca sa intelegeti mai bine despre ce e vorba in el inainte de a va invita sa-l cititi o sa vin cu un citat din articol care arata clar increderea care ne este acordata de altii in acest proiect:

Asa ca Sampler.ro este de pe acum una dintre acele idei care au garantia reusitei pentru ca va schimba modul in care functioneaza unele lucruri in bloggingul si advertisingul din Romania.

Si bineinteles articolul il puteti citi aici.

2 comments

  1. Eu încă nu i-am găsit utilitatea. „Cartea de vizită” este doar o pagină statică, care nu trage foarte multe date de pe conturile adăugate, deci foarte puțin relevantă pentru oricine ar intra acolo. În cele mai multe cazuri găsesc mult mai multe detalii citind pagina „Despre” de pe blogul celui înscris în Sampler.

    Design-ul este destul de simplu, chiar sub un nivel mediu, spațiul în pagină nu este bine administrat paginile fiind prea lăbărțate, fonturile ar putea fi ceva mai mici și per ansamblu – o mai bună organizare.

    Până când va fi o reală alternativă pentru alte site-uri de genul ăsta, prefer să privesc din afară cum se va dezvolta (sau nu) acest proiect.

  2. Are si RateCard mai nou, azi sper sa scot inca o chestie misto pe el. Continuam dezvoltarea lui si avem feedback majoritar pozitiv.

Comments are closed.