Diseara la Vocea Romaniei un invitat special: Dinu Valentin

Posted by

Vocea Romaniei Diseara la Vocea Romaniei canta un invitat special, un prahovean de-al nostru pe care, daca va aduceti aminte, blogosfera din Prahova l-a sustinut din plin atunci cand concura la Romanii Au Talent. Si pentru ca el a reusit, nu se putea sa nu existe in sala si un blogger din Prahova, asa ca diseara sunt si eu invitat (nu sa cant) ci sa-l sustin, asa cum am facut mereu, pe Dinu Valentin.

Eu unul va spun ca abia astept sa ajung in sala, si sa privesc live unul din spectacolele extraordinare pe care le face Media Pro. Daca tot m-am apucat sa fac cursuri de dans, maine poimaine ma vedeti la Dansez pentru tine 🙂

Despre tot ce se intampla acolo, o sa revin maine intr-un alt articol, pana atunci tineti-mi pumnii, ca deja am emotii mai ceva decat concurentii.

In editia de azi se vor arunca in lupta echipele lui Smiley si Horia Brenciu. Eu tin cu Smiley. In urma editiilor de saptamana aceasta, fiecare antrenor va ramane in concurs cu trei echipe.

One comment

  1. Am urmarit emisiunea!!! Are voce placuta si deosebita, si le are cu microfonu, dar faza finala de la cel deal doilea cantec:))) in care ramane pe scena si trebuia sa plece, da dovada de stangacie!

Comments are closed.