Cel mai bun blogger ploiestean

Posted by

ploiesti emblema Vreau astazi sa va provoc si sa vedem impreuna care sunt atributele care ar putea defini cel mai bun blogger ploiestean. Cum credeti voi ca ar trebui sa fie, ce calitati ar trebui sa aiba, cum ar trebui sa se comporte, ce ar trebui sa ii placa si sa ii displaca.

Si pentru ca e simplu sa pui intrebari, dar sa nu vii si tu cu un raspuns, am decis sa incep intai eu cu o lista de atribute pe care le-as vedea la cel mai bun blogger ploiestean.

Si ca sa nu existe discutii, cred ca aproape niciunul din atributele de mai jos nu ma definesc sau nu ma incadrez la ele.

Deci pentru mine cel mai bun blogger ploiestean ar trebui:

– sa-si iubeasca orasul;

– sa stie istoria orasului;

– sa fie conectat si interesat de toate evenimentele care au loc pe plan local;

– sa stie cate ceva, pe cat posibil, despre planurile de dezvoltare ale orasului;

– sa se implice in cat mai multe proiecte care ajuta comunitatea locala;

– sa propuna idei si proiecte catre edilii orasului, pentru a face orasul mai frumos;

– sa … si aici o sa va las pe voi sa continuati cu alte idei.

Am zis mai sus ca eu nu ma incadrez si ma simt dator sa dau niste explicatii, chiar legate de cele de mai sus. Eu imi iubesc orasul, dar orasul meu de suflet in care am trait primii 18 ani este Campina. Il iubesc, cunosc si cateva povesti frumoase despre istoria orasului, sunt mandru de el, dar din pacate viata ne-a despartit. Nu am nici cea mai mica idee despre evenimentele locale sau despre planurile de dezvoltare ale orasului Campina. Nici cele din Ploiesti nu ma pasioneaza foarte tare. M-as implica mult mai mult in a ajuta comunitatea locala, daca ar fi vorba de Campina. Si nu, nu am propus niciodata un proiect legislativ si nici nu am fost implicat in asa ceva.

Oricum, in acest articol nu vorbim despre oameni, ci despre calitatile care ar defini pe cineva ca cel mai bun blogger din Ploiesti. Si da, se stie ca eu sunt numarul 1 in Prahova 🙂 nu trebuie comentat aici.

4 comments

  1. Cel mai bun blogger ploiestean stie ca este citit de toata tara, si da, ai dreptate, are nevoie de patriotism local. Dar nu este necesar sa fie conectat chiar la toate toate evenimentele, sa fie la curent doar cu ceea ce intereseaza marea masa a oamenilor, in cele din urma sa ii faca pe acestia sa se intereseze si de altele, sa schimbe ceva.

Comments are closed.