Social Media Summer Camp 2012 (#bizsmscamp)

Posted by

 Deja sunt fan al acestei tabere si, desi ma afund tot mai mult in datorii, referitor la zilele de concediu, nu am stat nicio clipa pe ganduri cand am vazut anuntul la Manafu si m-am inscris direct de pe tabeta in tren. Social Media Summer Camp e o chestie atat de misto, incat e pacat sa o ratezi. 30 de bloggeri stau fata in fata cu 30 de companii si isi gasesc punctele comune.

Am fost sa invat, am fost sa cunosc ce doresc companiile de la bloggeri. Anul asta ma duc pentru Ioana 🙂 . Glumesc, ca pe urma se supara Mihai. Anul asta ma duc din doua motive.

1. Andrei Rosca si Bobby Voicu sunt foarte ocupati, asa ca este greu sa-i prinzi in alte momente pentru a invata chestii super misto de la ei. Si sa nu credeti ca vin eu de acasa cu intrebari destepte, sunt multi alti oameni capabili care vin la acest eveniment si pun ei intrebarile, eu trebuie doar sa stau sa ascult. Si da, inca mai tin minte lectia din iarna de la Bobby.

2. Ma duc sa ma simt minunat in prezenta unor oameni pe care ii cred eu deosebiti. Pentru ca sunt deosebiti. Muncesc mult pentru blogurile lor si prin urmare au si succes. De fapt, motivul al doilea era altul, dar oamenii astia in autocar nu m-au lasat deloc in pace si m-au intrerupt si am uitat al doilea motiv, sunt sigur ca era unul la fel de intemeiat.

Si ca sa nu mai lungim vorba, numarul de locuri este limitat, asa ca nu e momentul sa stai prea mult pe ganduri. Rezervarea o poti face aici.