Cele mai influente bloguri din Prahova

Posted by

influenta haotik Initial, analizam treburile din punctul de vedere al propriului brand, ca tare curios eram cat de influent sunt si cate incredere pot sa aiba cititorii mei intr-un personaj virtual. Apoi mi-a venit ideea. Si, ca sa ii arat sefului ca nu doar el e vizionar, am mai avut de spus un singur lucru: Sa trecem la treaba!

Am luat frumusel o lista cu blogurile cele mai cunoscute din Prahova si am inceput sa colectez manual datele pentru fiecare blog in parte. Apoi o simpla sortare in Excel, putina vopsea pentru a da un aspect mai placut tabelului si mai jos puteti vedea ce mi-a iesit.

Dupa cum vedeti, Haotik se afla pe locul 2 ca influenta si e foarte aproape de a ajunge numarul 1. Datele sunt colectate de pe BlogLevel si, asa cum spun si ei, nu pretind ca au rezolvat complet problema „influentei” blogurilor. Este doar un alt soft care calculeaza pe baza unor date si a unor formule un rank pentru blogul tau. Puteti compara datele cu cele din topul ZeList al blogurilor din Prahova.

top influeta bloggeri prahova

As mai avea o mica precizare de facut. Locul 7 din clasament, desi este al unui blogger prahovean, nu este foarte relevant pentru acest clasament, fiind un blog de nisa, deci il puteti ignora.

6 comments

  1. @Haotik: un personaj fantastic cu influenta si foarte popular, pe deasupra inspiri si incredere..felicitari Haotik-ule!!
    @Eduard: mai stai si tu pe blog, ca poti 🙂

  2. Sincer eu nu stiu ce caut in acel top avand in vedere ca nu am mai scris pe blog de ceva vreme, sau daca am scris a fost foarte rar. Implicit, influenta mea este aproape de 0, daca nu chiar 0. Ca sa concluzionez, acest top este la fel de irelevant cum este si topul zelist, lucru care l-am mai zis odata pe blogul meu.
    Dar stiti vorba aia, de ce sa nu ma laud ca sunt pe locul x, atata timp cat toti ma vor crede nu? Cam asta e singurul mod prin care bloggerii se pot ridica singuri in slavi, si anume sa arate topuri irelevante.
    Peace out !

Comments are closed.