Succes Personal – Club Public Speaking

Posted by

succes personal De cateva zile imi tot spune sefu’ ca sambata are treaba cu mine, ca tine nu stiu ce prezentare si ca trebuie sa merg cu el ca sa-l filmez. Daca asa vrea el, asa facem, ca d-aia e el sef, nu? Asa ca sambata m-am prezentat frumos la club pentru a vedea ce prostii mai face sefu’.

Despre eveniment si ce a insemnat el, puteti citi aici, despre cum s-a descurcat domnul Dragos cu prezentarea lui, o sa puteti vedea cu ochii vostri mai jos.

Pentru mine a fost interesant sa descopar doua bloguri noi, ale unor prahoveni si anume cel al lui Claudius Dociu si cel al Iulianei Iacob, care par foarte interesante la prima vedere. O sa ma uit pe ele mai in detaliu zilele urmatoare. De asemenea, a fost interesant sa vad ca sunt oameni care vin la acest club tocmai de la Bucuresti. Am mai inteles ca initiativele Florentinei Cirlan sunt unice in Ploiesti, reusind sa faca lucruri foarte interesante in zona de dezvoltare personala, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Va invit sa ii cititi si blogul, dar sa dati si un ochi pe www.succespersonal.ro pentru a descoperi lucruri foarte interesante pentru Ploiesti.

Si, ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, va invit sa vizionati prezentarea lui Dragos si sa fiti cat mai critici la adresa ei. Si-a primit o serie de critici si sfaturi aseara, dar cum acestea ajuta la dezvoltarea personala, nu poti sa spun vreodata ca sunt prea multe. Deci probabil ar aprecia daca lasati un comentariu in care sa spuneti ce v-a placut si ce nu v-a placut la prezentare.