Cele mai vechi conturi de twitter din Prahova

Posted by

 Dupa topurile bazate pe influenta ale blogurilor si conturilor de twitter din Prahova, am zis ca saptamana aceasta pot face un mic top al conturilor de twitter aranjate dupa vechimea lor (numarul de zile) in twittosfera.

Ca de obicei, nu sunt toate, sunt doar 25 dintre ele, cele pe care le-am considerat eu ca fiind cele mai relevante. Sper sa va placa si acest clasament si datele colectate in el sa va fie utile.

Ma asteptam ca @Raavi sa aiba cel mai vechi cont de twitter, dar nu ma asteptam sa regasesc contul meu pe locul al II-lea din clasament; doar 3 conturi au fost create in 2008, restul venind in 2009 si 2010.

Saptamana viitoare sper sa revin la topul bazat pe ZeList sau Facebook, dar nu uitati ca puteti sa imi lasati in comentarii cam ce alte topuri vreti sa aveti si eu promit ca voi incerca sa le fac.

7 comments

  1. Datele sunt colectate de le twbirthday.com si nu m-am prins inca cum e faza cu nasu’ desi si anul trecut era acelasi. As vi zis ca e cel care ti-a dat prima oara RT sau te-a mentionat dar nu-mi explic cum ar putea @Eminem sa faca asta pentru Livia 🙂
    Si ramane mereu acelasi pentru ca si acum 2 ani cand am mai folosit acest serviciu aveam acelasi nash.

  2. Nasul cred ca e cel de pe profilul caruia ai dat click pe sign in. Gen, cel care te-a indrumat sa iti faci cont.. Cel putin la mine se aplica:-??

  3. lol, nu stiu ce caut in lista, nu stiam ca am cont asa de vechi.
    btw, lipseste vlad petre din lista..

Comments are closed.