Dezvoltare personala cu Andrei Rosca – The Hunger

Posted by

 Va spun de la inceput ca habar nu am ce inseamna The Hunger, am vrut sa traduc cu „Nemancatul”, dar cum probabil inseamna altceva, am zis sa nu mai dau malai la critici si sa imi vad de ale mele. Revenind la subiect, Andrei Rosca vine cu o noua idee indrazneata si ne propune un newsletter pe care sa-l primim saptamanal, cu informatii despre dezvoltare personala, in principal informatii axate pe productivitate, influenta si psihologie aplicata.

Daca sunteti interesati de astfel de informatii, va invit sa dati cu semnatura, adica sa va lasati e-mailul si numele la el pe blog. Eu, unul, m-am inscris repede, chiar daca majoritatea informatiilor din newsletter vor fi in engleza sau nu o sa am timp sa le citesc. Macar sa stiu ca se bucura ca are ceva abonati la newsletter. Si ii urez mult succes cu noul proiect!

7 comments

  1. Altul care vine cu carti si cursuri copiate de pe internet sau cu idei cretine despre dezvoltare personala pentru oameni care sunt incapabili sa citeasca o carte buna si vor sa fie „oameni de cultura”….

  2. Am fost si eu la cateva seminarii si am citit cateva carti de genul acesta in urma cu 1-2 ani…credeam ca redescopar America…dar problema a fost ca am regasit ce citeam prin cls a 9a, a 10a prin cartile pe care mi le dadea profa de romana de citit pe vacanta :))

Comments are closed.