Clubul de Networking – Ploiesti

Posted by

Clubul de Networking este un eveniment ce are loc in fiecare vineri, intr-o sala mica, dar incapatoare, de la Vigo Hotel si la care participa antreprenori locali, specialisti in diferite domenii si oameni de marketing, care vin sa se cunoasca si sa isi expuna afacerile lor intr-un mediu deschis spre noi colaborari si oportunitati. Locatia exacta a hotelului este Bulevardul Independentei nr. 28, Ploiesti (colt cu strada Ana Ipatescu, la rondul 1, cum vii dinspre Centru, pe partea dreapta; este langa un Bancpost).

Astazi m-am aflat la a doua mea participare la acest eveniment si vreau sa va spun ca se merita sa veniti oricand, daca timpul va permite. Eu imi doream de multa vreme sa ajung cat mai des la acest eveniment, doar ca jobul nu-mi permitea deloc sa fiu prezent la eveniment in fiecare vineri dimineata. Dar acum cu siguranta o sa ajung mai des, daca nu de fiecare data.

Evenimentul se desfasoara in fiecare vineri de la ora 8:30 la 11:00 si implica taxa de participare de 30 lei, menita sa acopere costurile pentru sala si catering. Din cate am observat, accesul este pe baza de invitatie, mai ales ca numarul de locuri disponibile este limitat, asa ca daca doriti sa participati, am sa va rog sa ma contactati personal, sa discutam despre asta.

Formatul in care se desfasoara evenimentul are 3 parti. In prima parte este un moment de dezvoltare personala in care se prezinta teme din diverse zone: networking, comunicare, public speaking, leadership, pentru a capata abilitati si aptitudini in zona de dezv personala, pentru evolutie si success. apoi fiecare are la dispozitie 1 minut pentru a se prezenta (cine este, cu ce se ocupa, de ce a venit la eveniment si cum crede el ca il pot ajuta ceilalti participanti). A doua parte cuprinde o prezentare mai lunga, de circa 20 de minute, a unuia dintre participanti si un moment “Master mind” (o provocare sau o problema cu care se confrunta cel care sustie prezentarea extinsa la care cei din sala ofera solutii din experienta lor), iar in partea a III-a se fac recomandari si se trece la sectiunea de networking.

Pentru mine a fost prima oara cand a trebuit sa ma prezint altfel decat cu formula deja clasica „programator pasionat de antreprenoriat”, asa ca am bajbait cat de cat un mic pitch, desi nimic parca nu se potrivea. E greu sa spun „proaspat antreprenor”, cand fac asta de 14 ani; in plus, atunci cand stai la o masa la care majoritatea sunt antreprenori, parca nu mai suna atat de interesant sa spui ca esti si tu tot antreprenor. E ceva la care trebuie sa mai lucrez zilele acestea, pentru ca am impresia ca de acum inainte o sa tot am de spus, in cateva cuvinte, despre mine, cine sunt si ce fac.

Comments are closed.