Colinde spre mai bine

Posted by

Coca-Cola

Cei de la Coca-Cola au un proiect foarte fain anul acesta, prin care va invita la colinde. Exista un Automat Coca-Cola mai special, caruia nu trebuie sa ii oferi bani, ci trebuie sa ii daruiesti un colind. Cu cat colindul este cantat mai din suflet, cu atat ai sansa sa primesti un cadou mai interesant.

Si vestile bune nu se termina aici, automatul Coca-Cola ajunge Marti pe la ora 14:00 si in Prahova, la Ploiesti Shopping City, motiv pentru care mi-ar placea sa ne vedem acolo si sa uram impreuna, sa lasam un mesaj din partea blogosferei prahovene catre automatul minune. Si, daca intrebati de ce am face asta, o sa va spun ca exista un motiv foarte intemeiat. Cu cat ne strangem mai multi, care colindam la acest automat fantastic, cu atat mai multi bani se vor duce catre copiii sprijiniti de fundatia Inocent. Si daca ma intrebati pe mine, si aceasta actiune in sine este un motiv ca sa credem intr-o lume mai buna.

Deci nu ramane decat sa te intreb „Tu ai colinda pentru a face bine altor oameni?” Daca da, atunci te astept marti la Ploiesti Shopping City, iar daca esti din alt  judet, poti consulta harta colindelor, pentru a vedea cand ajunge automatul in orasul tau. Nu uita, daca tot ajungi pe motivesacredem.ro, sa lasi si un mesaj cu motivul tau pentru a crede intr-o lume mai buna.

De asemenea, bloggerii pot participa pe Blogal Initiative, la o campanie de promovare a acestui fantastic automat, care face un bine altor oameni si pot castiga premii si puncte.

Prin urmare, as vrea sa facem un Blog Meet special, cu ocazia venirii aparatului in mall-ul de la Ploiesti si sa uram si noi, cu ocazia aceasta, cate ceva. Promit sa scriu si un colind special cu aceasta ocazie, chiar daca aparatul vine cu propriile lui colinde. Va mai aduceti aminte acum doi ani de Colindul Bloggerilor? Nu am inca o ora clar stabilita, pentru ca am nevoie de feedback de la voi in privinta orei celei mai potrivite pentru asta. O sa va rog sa imi lasati in comentarii si o sa revin cu un anunt legat de asta, luni dimineata.

Si, la final, o surpriza pentru cititori, fantasticul aparat a ajuns si la Social Media Snow Camp, iar eu am surprins cateva momente cu urari, atat din partea blogosferei din Romania, cat si cu o parte din minunata echipa din spatele Revistei Biz.

One comment

Comments are closed.