Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [50]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta, mai ales ca se apropie sarbatorile de Craciun si incercam sa fim mai buni, a fost orientata catre cauze sociale si de intrajutorare a celor care au nevoie de ajutor. De asemenea, a fost si o saptamana incarcata de evenimente, cel putin eu am avut zilnic cate un eveniment la care a trebuit sa particip. Dupa acest maraton, va pot spune ca nici nu am apucat inca sa va povestesc tot ce aveam de povestit. 

O sa incep cu proiectul „Bun venit pe lume!” care mi-a placut foarte mult, de fapt nu campania in sine, cat faptul ca am vazut o bloggerita nu doar scriind despre asta, ci si fiind implicata in actiunea respectiva de voluntariat. Felicitari Livia Iusan! Va las sa cititi la ea pe blog restul detaliilor.

Un alt proiect care imi place este ShoeBox despre care am promis cuiva ca scriu, dar nu am mai apucat decat sa pun banner. A fost putin amuzant cand am inceput sa caut articolul si nu-l gaseam, dupa care mi-am dat seama ca e inca in draft si ca urmeaza (eu inca mai sper) sa fie scris si publicat. Asa ca deocamdata va invit la Ana Musat sa cititi despre ce e vorba.

Apoi revin la evenimente, astfel aflu de la Elena Pelmus despre conferinta Alumnilor 2012.

Si bineinteles, la final, cateva evenimente la care am participat saptamana aceasta. Cosmote Wild Western Wonderland si Social Media Snow Camp 2012 (ziua 1, ziua 2, ziua 3).

Bonus vin cu 2 articole, unul despre social media (twitter) la Catalin Cristache si unul despre telefonul cu 2 ecrane si sistem de operare android la Ana Musat.