Concert byron pentru bloggeri

Posted by

Aseara am avut placerea sa fiu invitat la un concert dat de trupa byron special pentru bloggeri. Acesta a avut loc in Club Fabrica, iar atmosfera a fost una extraordinara. Mi-a placut sa intalnesc multi cunoscuti, sa revad cateva chipuri pe care nu le mai vazusem de ceva vreme in offline si sa ma bucur de muzica si bere (e drept ca berea a fost fara alcool dar era rece).

byron bloggeri

Ce mi-a placut cel mai mult a fost tobosarul… unul din ei, adica, Gabriel Balasa care parea posedat de ritmul tobelor sale. Ma rog le zic eu tobe desi seamana mai mult cu noptiera de la capatul patului. Oricum mi s-a parut foarte tare omul si cu adevarat super pasionat de noptiera la care canta. La finalul articolului o sa aveti un video de pe youtube ca sa intelegeti la ce ma refer, oricum in film nu se vede din pacate mimica de pe fata lui si gesturile pe care le facea care completau sunetul din plin.

Oricum trupa s-a comportat exemplar si mi-au placut majoritatea melodiilor, atat mie cat si Danei, care parca nu mai vroia acasa. Sincer si eu as mai fi stat dar stiam ca azi la 7 ma trezesc si iau drumul inapoi spre Bucuresti asa ca vroiam sa ma bucur si de cateva ore de somn.

Pentru a afla mai multe despre trupa, va recomand site-ul oficial al trupei Byron Music dar si blogul, contul de twitter sau facebook unde puteti gasi multe alte informatii utile.

Pe langa concertul extraodinar sustinut de ei, cred ca ar fi bine sa mentionam si sponsorii (vai de capul meu fac vreo confuzie la capitolul asta, ca eu a trebuit sa beau bere fara alcool), Heineken si Ciuc.

De asemenea m-am intalnit cu Andrei Rosca, Dan Dragomir, Razvan Bucur, Minixie, Claudiu Ciobanu, Stefan Murgeanu, MakeChinezu , cei de la Drink Team (Dascalescu, Flavia, Iulia, Ana Mako sau Oana Bratila (ca nu mai sunt acuma sigur ca era Anna), Cezar, Cismaru, Andreea Burlacu, … si sunt sigur ca nu i-am pus pe toti, dar sa ma ierte cei pe care i-am uitat,   dar am cunoscut si oameni noi, pe Mircea Mester si o domnisoara simpatica cu nume de vedeta Oana Sarbu. Sunt si doi pe care i-am uitat intentionat, poate se vor abtine si de la comentarii cei doi, sau m-ar bucura sa stiu ca nu-mi mai citesc de mult blogul. Aaaa si a mai fost o tanara speranta in blogosfera cu care nu prea am stat de vorba fiind cu ochii dupa gagici, Dana Schiopu.

Si la final va las sa ascultati pe Gabi ca merita: