Concert VUNK la Ploiesti, miercuri 27 noiembrie

Posted by

vunk Desi stiu de concertul VUNK de cateva zile, am fost prins cu altele si am tot uitat sa va spun despre acest eveniment. De asemenea, mi-a soptit mie cineva ca se pregateste si un #afiblogmeet editia a III-a, asa ca sper sa ma revad cu o parte din bloggerii din Ploiesti la o bere in curand. Revenind la concert, acesta are loc in AFI Palace Ploiesti, miercuri 27 noiembrie incepand cu ora 19:30.

Spectacolul va avea loc la etajul 1 al centrului comercial si veti putea asculta melodii cunoscute ale trupei, precum „Pleaca„, „Artificii pe tavan„, „Asa si„, „Scapa-ma de ea” sau „Prajitura cu jeleu„.

De asemenea, am inteles din comunicat ca in AFI Palace Ploiesti vor avea loc concerte saptamanal pana la finalul anului, concerte la care vor participa artisti cunoscuti. Se anunta de asemenea zeci de surprize si multa distractie. Ca o gluma asa, daca nu-l aduc pe Fuego sa ne impodobeasca bradul, tot degeaba. Glumesc, desigur.

Daca doriti mai multe informatii, le gasiti pe pagina de internet a mall-ului sau pe pagina lor de facebook. Eu as fi curios sa stiu ce artisti preferati au cititorii ploiesteni, ca poate cine stie, o parte din dorintele voastre sunt ascultate si devin realitate.

2 comments

  1. Din pacate nu ajung fiind in Bucuresti la munca. Ajung dupa ora 20:00 in Ploiesti de obicei.

Comments are closed.