Vanzari de peste 1.250.000 de euro de Early Black Friday la Quickmobile, urmeaza Black Friday

Posted by

quickmobile Campania Early Black Friday a adus celor de la Quickmobile vanzari de peste 1.250.000 de euro. Au vandut peste 12.000 de produse si au depasit previziunile facute pentru campania din acest an. Mi-ar fi parut bine sa aiba si un link de afiliere, ca la asa vanzari as fi castigat si eu cu siguranta ceva banuti de la ei.

Pe 29 noiembrie are loc o noua campanie, de data aceasta de Black Friday, iar cei de la Quickmobile promit reduceri si mai mari la telefoanele mobile, tablete si accesorii. Reducerea de pana la 99% suna bine doar pe hartie, pentru ca suntem constienti ca nu se poate asa ceva la foarte multe produse, ci doar in cazuri exceptionale. Campania incepe la ora 9:00 dimineata si tine pana la ora 24:00.

„Anul acesta am observat un interes tot mai crescut al clienților pentru zona de accesorii pentru telefoane mobile, tablete și laptopuri. Dincolo de aspectul atractiv și unic pe care acestea îl conferă gadget-urilor, românii au înțeles cât de utilă poate fi o husă sau o folie de protecție de calitate. Cel mai bine s-au vândut produsele marca Celly și Cellularline, care acoperă o paletă mai largă de nevoi – de la huse și folii de protecție până la adaptoare și cabluri de date. Pentru 29 noiembrie am pregătit surprize și mai mari pentru utilizatorii noștri, cu reduceri substanțiale.”, declară Tudor Țiboc, CEO QuickMobile.

Eu sunt foarte curios daca romanii vor cumpara la fel de mult ca si la primul Black Friday, sau au terminat banii. Sunt curios de asemenea ce vor face marii retaileri si mai ales daca de data aceasta vor fi reduceri mai bune.

4 comments

  1. Congrats dar totusi, la S4 nimeni nu face o reducere considerabila? :(( Nu de alta, dar mi-l doresc prea mult!
    Cel mai ieftin l-am gasit undeva la 1.900 lei.

  2. Nu prea face nimeni reduceri substantiale la astea de top. Ca sa nu mai zic de faptul ca Black Friday la origine era facut pentru a scapa de stocurile vechi in cazul asta S2 si S3 dar in ziua de azi ce se intampla la BF e total diferit de ideea initiala.

  3. Si io tot pe okazii ma bazez. Ca ei oricum avea preturi mai mici, acum si cu black friday-ul asta, sper sa fie si mai mici. AAAA, nu mai am rabdare. Ma simt de parca il astept pe Mos Craciun =))

Comments are closed.