Concurs: Cartea de capatai a unui #evoBlogger

Posted by

 Saptamana aceasta va propun un concurs de amuzament si nu vreau deloc raspunsuri serioase. L-am legat oarecum de campania #evoBlogger pe care o avem in desfasurare pentru urmatoarele doua saptamani, dar raspunsurile nu vor influenta in vreun fel aceasta campanie. Concursul consta intr-o carte oferita de libraria online Libris in conditiile in care cartea costa maxim 50 de ron si va fi acordata celui mai amuzant comentariu.

Ce vreau de la voi e sa imi spuneti care este cartea de capatai a unui #evoBlogger si sa motivati de ce credeti voi ca este cartea pe care ati ales-o carte de capatai. Ca sa va dau un exemplu, puteti veni cu idei de genul: „Cartea de capatai a unui #evoBlogger este manualul de utilizare a unei Bormasini, cred asta pentru ca si Bormasina si Blogger incep cu litera B”.

Bineinteles ca ma astept sa fiti mult mai creativi decat in exemplul dat de mine si cred eu ca ne vom distra de minune citind comentariile pline de umor fin de la acest concurs.

8 comments

 1. Cartea de capatai a unui blogger este ” Amintiri din copilarie” scrisa de Ion Creanga fiindca el este taticul bloggingului modern… daca traia in ziua de azi Ion Creanga batea la fund toate blogurile in materie de umor! Nu mai zic ca tot el a facut/publicat primul „ABCdar” in limba romana, sper sa nu ma insel.

 2. Cartea de capatai au unui #evoBlogger este Kamasutra.Multi poate raman uimiti de afirmatia mea, dar spun acest lucru pentru ca in blogosfera , bloggerii mari te pun in tot felul de pozitii jenante ca si blogger mic. Ba vine unul si iti da dupa ceafa pana cand te pune capra pentru ca ai scris ceva despre el, vine unul si te face catelus cu cate un comentariu, altul te pune sa joci „invartita” si iti transmite sa iti iei „lingurita” si sa te cari din blogosfera …

 3. Cartea de capatai a evobloggerului: „Dreptul la lene”, P. Lafargue
  E foarte buna.

  Nimeni nu s-a apucat sa o citeasca, inca.

 4. Cartea de capatai a unui blogger ar trebui sa fie propria sa carte, scrisa cu pixul propriu si mainile sale inclestate.
  Prea multi ne regasim in carti scrise de altii cu care nu avem nimic in comun (tara/varsta/preferinte sexuale/zodie) si incercam sa ne convingem singuri ca acel „manuscris” ne vine ca si turnat.

 5. Cartea de capatai a unui blogger este „Jocuri pentru adulti” (Eric Berne) – singurul lucru care-l poti invata la un blogger cu experienta este cum sa-ti bati joc de altii fara sa-si dea seama…

 6. Cartea mea de capatai este… cartea de telefoane. Am ramas fara perna, pe care mi-a distrus-o catelul, asa ca folosesc la capatai voluminoasa carte de telefoane. Am, deci, carte de capatai si sunt cu scaun la cap, pentru ca am mereu un scaun alaturi pentru a nu ma rasturna din patut. Ce ti-e si cu casele astea decomandate, de melc:-)

Comments are closed.