Concurs: Ce te-ar determina sa ma pui in blogroll?

Posted by

 Daca saptamana trecuta incercam sa aflu la un alt concurs ce anume i-a determinat pe cei care ma au in blogroll sa ma puna acolo, saptamana aceasta voi da o carte celor care imi vor spune ce anume i-ar putea determina sa ma adauge in blogroll-ul lor. Pentru ca sunt curios in primul rand si pentru ca poate unul din urmatoarele concursuri va avea aceasta regula in mecanismul de participare. Inca nu m-am hotarat depinde si de raspunsurile pe care le gasesc aici.

Deci impreuna cu libraria online Libris am de dat o carte (orice carte cu pretul mai mic de 50 de ron) celui care imi da cel mai interesant, fascinant, cool raspuns. Concursul tine pana sambata seara urmand ca duminica sa anunt castigatorul. Cred ca deja stiti regulamentul concursurilor mele saptamanale doar ca trebuie sa il precizez mereu si pentur cititorii mai noi.

Eu zic sa incercam sa fim creativi si sa lasam deoparte raspunsurile de genul , te adaug pentru 100 de euro in blogroll ca nici nu vei castiga si nici nu vei primii 100 de euro de la mine vreodata pentru linkul respectiv. Prefer sa ma amuz cand voi citi comentariile.

P.S. Pentru hateri: da stiu o sa cresc in topul ala irelevant numit ZeList. Problema mea pana la urma asta, sau daca eu il vad relevant sau nu.

11 comments

  1. Nu sunt decat comenturi in rusa in spam, si nu am sters nimic (exceptand 2 comenturi pe care m-a rugat Letitia sa le sterg)

  2. Daca vei scrie un guest post la mine, te adaug in blogroll.
    P.S. Nu vreau cartea, citesc doar pe net :))

  3. Ce m-ar determina sa te pun in blogroll? Nimic, pt ca esti deja acolo 🙂 alaturi de cei pe care ii mai citesc din cand in cand. Cat despre Zelist, mie mi se pare total irelevant, arata doar cati bloggeri te citesc pe tine.

  4. Faina intrebare. Daca m-ai intreba daca vreau sa te pun in blogroll atunci ti-as raspunde „da!” Dar inca nu mi-ai solicitat asta si nici nu-mi dadusem seama pana azi ca nu te am in blogroll.

  5. Pai, dupa cum spuneam si dincolo, daca am fi prieteni, te-as adauga acolo. Pentru ca asta este conditia esentiala ca sa adaug pe cineva in blogroll: sa imi fie mai mult decat amic online (sau om cu care am socializat 2-3 cuvinte la conferinta X).

    Sunt prea multi guru si oameni de calitate cu blog (si vorbesc la modul serios) incat sa pot alege pe cine sa pun in blogroll renuntat la criteriul de mai sus, fara sa am un blogroll inestetic si kilometric.

Comments are closed.