Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [5]

Posted by

 Ca un mic sumar asa as putea spune ca aceasta saptamana a fost saptamana programatorilor si a pasionatilor de smartphoneuri pentru ca pe mai multe bloguri s-a vorbit despre aceste lucruri. Bada, Symbian, Android au fost in topul preferintelor bloggerilor din Prahova. Si bineinteles ca nu doar asta s-a intamplat in blogosfera dar va las sa descoperiti singuri mai jos restul.

In primul rand unul din bloggerii atat de pasionati de programarea aplicatilor pe telefoanele mobile creaza un nou grup pe facebook destinat tuturor pasionatilor de aplicati pe sistemul de operare Bada. Va invit la Cristi sa vedeti despre ce e vorba si va puteti inscrie in comunitatea respectiva aici.

Apoi am gasit un alt blogger pasionat de aplicatiile descoperite pe telefonul sau, si iata cum Catalin va recomanda o aplicatie interesanta care zic eu merita macar testata.

Raman in zona tehnica mai ales pentru ca am cu Chrome Book pe care il folosesc zinic, si va invit sa aflati cate putin despre seo prin extensile pentru Chrome de la Bogdan.

Doi bloggeri prahoveni au participat la petrecerea cu ocazia lansari Zonga.ro si au scris despre asta. Puteti citi aici, aici si aici.

Si la final din nou un bonus, pentru ca nu pot sa ratez un eveniment care ne va marca tot anul si anume Anul Caragiale. Au scris despre el Catalin si Livia.