Concurs: Cum ai promova Haotik.ro

Posted by

 Saptamana aceasta m-am gandit sa va intreb pe voi, cititorii, cum ati promova noul personaj, adica pe mine. Cum ma percepeti ca personaj si ce calitati mi-ati atribui. Chiar sunt curios ce raspunsuri o sa dati.

De asemenea, pentru ca e vorba de promovare, m-am gandit sa ofer, la randul meu, tot promovare, chiar aici pe blog prin intermediul bannerelor de 125×125 px aflate in sidebar.

In principiu, am de gand sa dau un singur premiu, dar daca vor fi mai multe raspunsuri care imi plac, atunci probabil voi extinde oferta de bannere. Bannerul vostru va sta pe blog timp de o luna de zile. Bineinteles, vin cu precizarea ca bannerele trebuie sa fie de bun simt si sa nu contina in ele cine stie ce nebunii sau sa directioneze catre cine stie ce site dubios.

Tot ce trebuie sa faci este sa lasi in comentariu o sugestie legata de promovarea blogului dar si a mea (adica a personajului Haotik). Concursul se incheie sambata la ora 24.00.

One comment

  1. Haotik este un internaut „în construcţie”, după cum spune şi pagina cu descrierea. Apropo de promovare pot să-ţi spun doar că un produs bun se vinde prin el însuşi, fără prea multă reclamă. Iar după cum spune „lumea” (sau cel puţin topul ZeList) eşti un măr verde, în curs de a se coace.
    Succes !

Comments are closed.