Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [20]

Posted by

retrospectiva Inca o saptamana, in care bloggerii din Ploiesti au facut lucruri interesante; lansarea celor de la Logitech fiind una din cele mai interesante. Inca ma uit prin poze si nu pot sa spun decat ca imi doresc cateva jucarii pentru tableta mea. Tot legat de tehnologie, avem si un articol interesant, in care Ana povesteste calea de la tv-ul „desteptat” de cabluri si adaptoare la Samsung Smart TV.  Avem si programul Spring Cup Ploiesti si, nu in ultimul rand, o campanie pentru bloggerii din Prahova, dar si altele.

Incepem cu articolul lui Cristian Loloiu despre jucariile celor de la Logitech, proaspat lansate saptamana trecuta. Trebuia sa ajung si eu pe acolo, dar din pacate Dragos a fost plecat din tara si nu am gasit un alt reprezentant care sa participe la lansare.

Ca sa nu ne indepartam de lumea tehnologiei prea mult, va invit sa cititi transformarile succesive prin care a trecut televizorul Anei Musat, in dorinta de a-l face putin mai smart destept.

Nu uitam nici de Spring Cup Ploiesti si puteti vedea programul si evolutia concurentelor la Bogdan Simion pe blog.

Iar la final, va reamintim ca de marti a inceput o noua campanie #evoBlogger, unde puteti castiga 2 imprimante si alte numeroase premii.

Bonus, un video cu sefu’ tinand o prezentare unde vorbeste mai mult despre mine, aici.