Concurs: Cum iti promovezi blogul?

Posted by

Spune cum iti promovezi blogul si poti castiga un banner de 125×125 pixeli pe haotik.ro timp de o luna.

Cel mai interesant mod de promovare castiga premiul de mai sus. Puteti fie sa lasati un comentariu, fie sa scrieti un articol si sa puneti link catre articol ca sa il vad prin trackback, fie sa puneti linkul intr-un comentariu ca sa stiu de ele cumva.

Concursul se incheie sambata seara.

12 comments

 1. Mai postez din când în când pe pagina BlogosPHera de Facebook si fiecare articol e automat published pe contul meu de Twitter. În rest, se ocupă nenea gogu de promovare. Oricâtă promovare aș face eu, nu pot să aduc nici măcar 10% din vizitatorii aduși de el 🙂

 2. Mda, bun.
  Eu când postez un articol nou, dacă se termină cu o întrebare de genul ,, Ce parere aveţi despre x lucru ” deobicei trimit un mesaj in lista de mess, dacă nu nu. Il afişez la status ziua respectivă. ( de ex: Am scris despre pisici #peblog si am link către post )
  Am auto publish pentru facebook si twitter şi îl postez în reţeaua toateblogurile.ro.
  Nu e un mod super mega extra tare de a îl promova, dar pentru 5 minute cât stau să le fac, îmi menţin numărul de cititori la 150-200/zi, deci eu per total sunt mulţumit. 🙂

 3. Imi promovez blogul folosindu-amde un cod QR acre este pus ca imagine de fundal la profilul meu : https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_background_images/301947041/mass-ef-twit-qr.jpg .

  Sau, alta variant[ este cea in care folosesc 5 conturi de Twitetr si dau follow unor oameni amri din online-ul romanesc. Cum am facut cu Bobby Voicu : http://screencast.com/t/LXvGT0WS4BsH . Poti vedea la followeri, putin mai jos de jumatatea paginii. La fel am afcut cu Zoso, Manafu, victor Kaprsa sau Piticu.

  De vreme ce sunt multi oameni acre le dau follow cele cinci conturi sunt mutate tot mai jos, dar sunt acolo 😀

 4. Eu nu il promovez, dar daca as face-o, as face urmatoarele:
  Blasturi, Black SEO, Linkuri din site-uri vulnerabile si injectate SQL, Deface + Index myBlog, Facebook import friends, spam, link in footerul temelor WP, Xrumer + ScrapeBox = FTW. Si cate metode mai sunt.. hehe.

 5. Cred ca o sa fac niste perechi de pantalonasi din aia putin sub fese, pe care inscriptionez sigla site-ului (bineinteles pe partea dorsala), si o sa le ofer animatoarelor din cluburile pe unde merg! :d … Ce idee mi-a venit! :))

 6. Hmm, promovarea blogului nu a fost niciodată pentru mine un lucru care să mă preocupe extrem de mult, în primul rând pentru că pe blog scriu despre lucruri personale, despre muzica mea, sau dezbat diferite subiecte pe care le consider interesante, și lipsa unui părți comerciale „de interes al majorității”, micșorează numărul de vizitatori.

  Ocazional, trimit un mesaj în lista de messenger, postez întrebări sau pun link-ul blogului în răspunsuri pe TPU.ro, și postez pe pagina de Facebook a Blogotecii. Cea mai frecventă metodă pe care o utilizez este lăsatul comentariilor pe alte bloguri, pentru că este primul pas în a vorbi direct cu blogger-ul respectiv. Fiindcă îmi place să cunosc persoane noi, m-am implicat destul de mult în formarea unui grup de bloggeri cu care să vorbesc des, cu care să schimb opinii sau să realizez proiecte în colaborare cu ei, și grupul acesta se mărește destul de repede, ceea ce mie îmi aduce, în primul rând, prieteni noi, iar pe planul secundar,care nu contează mult pentru mine, promovare.
  De asemenea, am și o pagină de Twitter, unde, deși scriu în engleză, am link-ul blogului vizibil către oricine, iar conform statisticilor, sunt persoane care intră și de acolo.

 7. Buna ziua,

  Pentru a promova un blog, ar trebui sa pornim de la cele mai important aspecte ale sale continutul blogului, relevanta lui, consistenta, calitatea informatiilor si aspectul.
  Cum sa iti promovezi blogul:
  – prin organizarea unor concursuri cu premii;
  – prin retelele de socializare (Facebook, Twitter, etc)
  – prin organizarea unor promotii impreuna cu anumite firme de sport, turism, etc (totul depinde de faptul carui sector se adreseaza blogul)
  – schimb de voturi;
  – afisarea de banere pe difersele siteuri de promovare;
  – subiectele abordate.

Comments are closed.