teatru facebook

Prima piesa de teatru pe Facebook

Posted by

Dupa cum stiti imi place teatru, nu zic ca sunt un mare iubitor ca o sa imi sara lumea in cap ca nu prea am mai ajuns de ceva vreme pe la teatru. Si am aflat zilele trecute despre prima piesa de teatru care se desfasoara azi la orele 17.00 trecute fix, pe facebook.

Tot ce trebuie sa faci ca sa ai parte de un loc in sala este sa dai like la pagina vodafone si sa accesezi aplicatia. Foarte multi sunt curiosi in ce consta aceasta piesa de teatru si cum se va desfasura. Trebuie sa recunosc ca si mie mi-a trezit curiozitatea desi sunt reticent asupra calitatii piesei.

Ideea suna foarte bine dar consider ca teatru este o forma de arta pe care nu o poti simtii la adevarata valoare decat daca esti acolo langa actori si nu in spatele unui ecran. Nu m-am uitat niciodata la tv la piesele de teatru si nici nu consider ca pot fi urmarite altfel decat  in sala de teatru. Probabil unii or sa spuna ca sunt conservator, dar tocmai faptul ca esti acolo si vezi pe viu sentimentele transmise de actori da valoare acestei arte.

Oricum, eu abia astept, mi-am luat un loc in fata (ca taranii) ca sa fiu sigur ca am vizibilitate buna.

Piesa se numeste „Te iubesc! Te iubesc?” si are parte de actorii celebrii ca Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu, Alexandru Grigore. E destul de scurta, sau poate indeajuns de lunga pentru fanii de pe Facebook, are 20 de minute, si este structurata in doua reprize acte de 10 minute. O pauza de 5 minute intre ele.