Concurs: O carte pentru cititori, ghiceste cartea

Posted by

Pentru ca e luni si au trecut 2 saptamani de la ultima editie a concursului „O carte pentru cititori”, avem o noua editie. De data aceasta va puteti alege voi ce carte vreti la pretul de max 50 ron daca ghiciti ce carte am eu tot timpul cu mine in sac iar daca imi schimb sacul, acea carte se muta odata cu portofelul de acte, briceagul si restul lucrurilor care le consider eu neaprat necesare pentru supravietuire cum ar fi cabluri usb, laptopuri, mouse Microsof Arc, incarcatoare (auto/usb), triplu si altele.

Ideea e simpla, daca ai ghicit te contactez sa imi spui ce carte doresti si adresa unde ti-o trimit. Nu vor exista indicii, nu voi raspunde la nici un comentariu de al vostru pana la finalul concursului. Daca ghicesc doua persoane voi da premiul doar celei care a ghicit prima.

Multumim celor de la Libraria Online Libis pentru suportul acordat.

P.S. Mi-am intrebat sotia daca stie ce carte port eu tot timpul cu mine. Nu stie. Deci o sa fie greu sa ghiciti. Dar va asigur ca este una din cartile pe care le puteti vedea in „rafturile” librariei.

 

53 comments

 1. hello :d sa fie oare: Robert de Niro. Portretul unei legende – John Parker ?!

 2. Suntem furtuni … sau nu mai suntem?
  @cipak: ai o bere de la mine :))))))))))

 3. Eu am ghicit, dar, din nefericire, cica eu nu pot participa la concurs… 🙁
  Aaa, si n-a fost nevoie sa-i cotrobai in rucsac… 😀

 4. Daca vad ca nu merge si nu merge o sa va dau un indiciu totusi. De ce as cara de 2-3 ani, ca sa nu zic de 10 o carte de IT mereu cu mine?

 5. Nu cred ca stii sincer 🙂 Desi sa va mai ajut putin, exista undeva, chiar in mai multe locuri pe blog titlul ei, sau am mai vorbit de ea.

 6. Un ultim indiciu:

  Ca sa cari o carte cu tine mereu trebuie sa fie un fel de biblie, cum nu e biblia raspunsul corect, dar e cel mai apropiat raspuns, insemana ca aceasta carte in mod sigur NU ESTE de IT.

  Avand in vedere ca iubesc cartea respectiva e normal sa fi scris candva de ea pe blog. Si va garantez ca nu doar odata am vorbit de ea pe blog si de doua sau trei ori daca nu si mai des.

Comments are closed.