Pentru motociclisti

Posted by

O spun multi dar parca nici unu nu o spune atat de bine. Am vazut azi via Zoso un articol pe care l-am citit si recitit cu mare atenti. Un articol care imi confirma ceea ce spuneam si eu uneori ca nu doar „conservarii” sunt de vina. E un articol care nu merita citit, e un articol care TREBUIE citit.

Motociclismul pentru incepatori de la A la Z

Si nu, nu vreau sa va aud ca comentati la faptul ca mi-am luat R1 a doua zi dupa ce mi-am luat permisul. Traiesc nu pentru ca sunt bun ci pentru ca pur si simplu am avut o tona de noroc. Tu s-ar putea sa nu ai, asa ca citeste atent de 10 ori articolul, si apoi mai citeste-l iar si iar din cand in cand.

5 comments

  1. si eu tot cu R1, tot asa negru si frumos ca al tau. doar ca mie mi-a trecut orice chef de plimbare cu el destul de repede.

  2. Mergi in treptele 5-6 si o sa vezi ca pierde mult din puterea care zace in monstru. La treapta 1 mana pe ambreiaj ca sa nu scapi din greseala si sa accelerezi. Eu am scapat de cateva ori dar rezultatul a fost ca am ambalat-o nu ca a zburat de sub mine. Daca nu as fi avut mana pe ambreiaj cine stie unde o parcam.

  3. Shi eu tot R1 am,bun motor shi fiabil….,no sa-l schimb prea curand,mai ales k l-am luat de nou:)

  4. Citesc blogul asta de ceva timp dar nu stiam ca esti motociclist. Am observat ca articolul aste este de prin Iunie 2011. Avand in vedere ca au trecut ceva ani de atunci, ti-ai luat vreun alt motor ?

Comments are closed.