Concurs: O invitatie de 2 persoane la Desperados Party

Posted by

desperados partyDaca nu stiti ce e cu Desperados, desi m-as mira sa nu fi auzit la cat s-a tot vorbit in blogosfera va spun in cateva cuvinte. E un soi de bere cu tequila care s-a facut cunoscuta ca brand tocmai pentru petrecerile si campaniile ei neconventionale. Deci daca va intrebati cum o sa fie la petrecere? Ei bine o sa fie o nebunie. Cazi pline cu bere, tatuaje, grafiti, fachiri, serpi, muzica buna, totul parca desprins dintr-un peisaj ireal. Deci, inca mai crede-ti ca trebuie sa ratati o asemenea petrecere? Daca da, atunci mai ramane sa adaug ca trupele care vor canta sunt bestiale: Suie Paparude, Sistem, Les Elephantez Bizzare. Daca tot nu esti convins, stai acasa.

Petrecerea are loc pe 12 Mai, in Hala Automatica, Calea Floreasca nr. 159 incepand cu ora 21.30. Eu sper sa ne vedem acolo.

Daca te-am convins ca merita sa mergi si vrei sa participi atunci tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu la mine pe blog si primul care lasa comentariu va primii invitatia de doua persoane la petrecere.

Sa vedem cine e cel mai rapid cititor al meu? Cine reuseste sa comenteze primul si sa ia premiul?

2 comments

Comments are closed.