Concurs: Profilul tau pe sampler.ro

Posted by

Pentru ca sampler.ro este o platforma dedicata blogurilor si pentru ca vreau sa ajut si cu blogul meu la promovarea blogherilor care au un cont pe aceasta platforma m-am gandit ca la concursul de saptamana aceasta sa ofer ca premiu un banner 125×125 timp de o luna in sidebar pentru ce-l mai misto, interesant, cool raspuns la intrebarea:

De ce ti-ai face profilul pe sampler.ro?

Puteti lasa un simplu comentariu sau scrie la voi pe blog raspunsul la intrebare. Daca scrieti pe blog, fie aveti grija sa verificati ca aexista un trachback catre articol fie lasati linkul la commentarii. Concursul dureaza pana Sambata la ora 23:59

Daca gasesc mai multe raspunsuri misto, s-ar putea sa suplimentez numarul de bannere.

4 comments

  1. Hmm..usor. Eu mi-am facut cont datorita unei recomandari, insa s-a dovedit a fi foarte bun. De ce? Il consider un fel de cv al bloggerului. Sectiile Campanii, Proiecte speciale, +conturile de social media si descriere fac din asta un cv. Probabil va mai fi dezvoltat insa ar fi frumos sa avem si un plugin/frame acolo ceva sa punem pe blog (gen „Sampler Profile”)

  2. Pentru ca este un instrument eficient in dezvoltarea brandului personal si pentru ca este o metoda inedita de a-ti prezenta munca desfasurata pana acum.

Comments are closed.