Concursul de biliard pentru bloggeri

Posted by

Sambata 15 Octombrie are loc o competitie de biliard pentru bloggeri. Speram ca pe langa ciocnitul bilelor ne vom arata si alte puncte comune. Astfel Club Angel ne asteapta incepand cu ora 12:00 la cea mai tare competitie de ciocnit bilele si bagat la gaura.

Nu exista taxa de participare. Sunt 32 de locuri valabile, asa ca ar trebui sa va inscrieti cat mai repede posibil. Exista si premii puse la dispozitie prin amabilitatea celor de la Maguay. Exista de asemenea doua jocuri de Darts profesional, un WII (la ala ma abonez eu inca de pe acuma). Mai exista si o sponsorizare de la Calendula pentru un concurs pe blogul celui care va castiga competitia de biliard. Multa distractie si voie buna.

Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti un articol despre eveniment si sa puneti link catre cel ce organizeaza toata aceasta distractie, adica Bogdan.

Exista si wireeles gratuit in club iar regulamentul dupa care se desfasoara este cel oficial de Bila 8. Nu stiu ce inseamna dar aflu atunci daca trebuie sau nu sa bag bilele in ordinea numerelor de pe ele. Nu-mi fac probleme prea mari ca oricum bag neagra inainte de orice alta bila si castig…. sau nu castig?

Aaaa si am mai uitat sa va spun ca avem parte si de ceva bloggeri din Brasov.

2 comments

  1. Sper ca până vineri seară să ştiu şi eu exact câţi braşoveni vin … ca să mă pot organiza mai uşor.

  2. Poate chiar mult mai devreme, eu stiu de 2 dar sa speram ca se mai strang.

Comments are closed.