Concurs: Profesionalizarea blogului prin BlogWay

Posted by

Saptamana aceasta avem un nou concurs cu un premiu zic eu destul de tentat pentru un blogger care vrea sa mearga pe calea profesionalizarii. Avem ca premiu un domeniu .ro si hosting timp de un an oferite de BlogWay.ro.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi?

Scrie un articol pe blogul tau pe tema „De ce crezi tu ca e bine sa iti profesionalizezi blogul” si pune un link catre acest articol ca sa il pot vedea prin trackback. Daca nu ajunge trackbak-ul poti frumos sa-mi lasi linkul intr-un comentariu.

De asemenea nu e cu suparare daca dati si un like si paginii blogului de pe facebook dar nu e obligatoriu.

Sfaturi in alegerea unui domeniu:

Imi permit sa dau si cateva sfaturi foarte pe scurt in alegerea unui domeniu, si anume:

  1. alege un domeniu cu numele tau si nu cu nicknameul (Intrebati-va de ce nu am ajuns in nici una din plecarile Redescopera Romania anul acesta desi mi-am dorit foarte mult asta si pe urma ganditiva daca chiar vreti un nickname la domeniu, si exemplele pot continua)
  2. cauta sa fie un nume cat mai scurt (doar numele daca e disponibil sau nume si initiala de la prenume, doar un prenume daca ai mai multe)
  3. alece o denumire care sa fie usor de retinut si de scris (adica fara ee care se citeste i in engleza, fara k in loc de c si altele de asemenea)

Concursul se incheie Samabata, 15 octombrie iar castigatorul este anunta Duminica.

De asemenea acelasi premiu dar in alte forme de concurs il puteti gasi si la ceilalti bloggeri oficiali ZeList dar tineti minte ca nu puteti castiga decat pe unu din bloguri. Deci cautati si la ei concursul: Blogatu, Lexis, Mihai, Sabina.

8 comments

  1. BlogWay face miscarea aceasta in fiecare an de la lansare si stii care e cel mai trist lucru: ca se strica orzul pe gaste…

    Putini, mult prea putini, din cei care au beneficiat de pe urma acestor campanii au evoluat si continuat dupa ce a trecut perioada de gratie…

  2. @bogadan Ma gandesc ca poate din cauza nicknameului ratez niste oportunitati

  3. Hmm. Din punctul meu de vedere domeniul tau este foarte OK si nu ar trebui sa il schimbi. Nu stiu pe ce criterii isi aleg cei de la Redescopera Romania echipele insa tind sa cred ca prin recomandari („Am eu un prieten…”). De multe ori nick-ul te poate reprezenta mai bine decat numele.

Comments are closed.