Concursuri pe net

Posted by

In ultima vreme am castigat cate ceva mai in fiecare luna la cate un concurs, ultimul obiect fiind lanterna de la Varta care mi-a fost mai mult decat utila in timpul excursiei de la mare, ca sa nu mai zic ca imi va fi foarte utila si in urmatoarea vacanta prin tara cu cortul.

Initial ai putea sa te intrebi daca cumva norocul meu s-a schimbat odata cu aceste concursuri, a disparut si senzatia aia ca toate concursurile din Romania sunt aranjate. Cum am reusit sa ajung aici? Pur si simplu am ales cu grija concursurile, sau pur si simplu am ignorat toate tampeniile de concursuri primite de la cunoscuti sau necunoscuti pe messenger si am participat doar la cele prezentate de bloggeri din A-List sau B-List.

In felul asta am scapat de tot felul de idei cum ca ar fi aranjate si culmea am mai si castigat mai mereu cate ceva. Nu premiul cel mare, dar modul in care sunt organizate fac sa inlature orice suspiciune legata de eventuale fraude.

Deci va sfatuiesc sa faceti la fel, sa nu mai pierdeti vremea cu concursuri ale unor firme fantoma si sa va concentrati pe cele propuse de bloggeri cunoscuti ai blogosferei. Nu cred ca trebuie sa ii enumar aici.