Craciun Fericit!

Posted by

Eu nu trimit mass-uri pe mess sau prin sms la toata agenda telefonica sau din pc cu urari de craciun. Nu am facut niciodata asta si nici nu o sa o fac. Primsesc zeci de mesaje mai ales pe ym de la tot felul de oameni care habar nu am cine sunt cu urarii de craciun. Sunt aproape sigur ca daca eu nu-i cunosc nici ei nu ma cunosc si cu atat mai putin le pasa de urarile catre mine fiind doar o chestie formala.

Eu am dat mesaj catorva pe mess, destul de personalizat pentru fiecare si nu la gramada ca sa dea bine sa zic ca am facut-o si pe asta. Probabil ca erau multi altii care trebuia sa le urez dar nu erau online, sau nu am apucat.

De asemenea mi se pare un gest frumos sa urez Sarbatorii fericite! celor care imi citesc blogul si fac acest efort zilnic sau odata la cateva zile.

Mi se pare mult mai frumos sa suni pe cineva sa ii urezi La multi ani! de ziua lui, aratand ca nu ai uitat data lui de nastere decat sutele de mesaje care se transmit de craciun.

One comment

  1. Men, iarta-ma ca ti-am trimis mesaj de felicitare! Sunt plecat de acasa 14 ore pe zi iar diferenta de fus orar si copilul mic nu imi permit sa sun pe toata lumea in tara…In sfarist sper sa ma ierti…

Comments are closed.