Cristi Minculescu si IRIS sunt „Din nou impreuna” + Concurs

Posted by

Cred ca fanii formatiei IRIS au auzit deja de vestea cea buna, eu stiind de ea inca de acum aproape o luna, doar ca nu am avut timp sa va povestesc pe blog despre asta, fiind plecat hai-hui #prinEuropa. Turneul „Din nou impreuna” ajunge si la Ploiesti pe data de 4 octombrie la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar fanii sunt asteptati cu drag sa cante impreuna cu Cristi Minculescu si IRIS in formula care i-a consacrat.

Asadar, daca esti ploiestean sau, de ce nu, chiar prahovean, esti asteptat pe data de 4 octombrie sa retraiesti alaturi de formatia ta preferata 4 decenii de succes. Se prevede un show de zile mari, adresat atat celor mai nostalgici, cat si generatiei tinere. Concertul va dura aproximativ 2 ore, iar Ploiestiul este unul din cele 15 orase in care va avea loc acest eveniment (14 orase din Romania, plus Chisinau).

Biletele le poti procura din reteaua magazinelor Vodafone, Orange, Germanos si Diverta, dar si online de pe site-ul iabilet.ro.

iris_cristi-minculescu

Concurs: Castiga o invitatie dubla la concertul Cristi Minculescu si IRIS la Ploiesti

Ca sa imi demonstrezi ca iti place Iris, numeste 3 melodii care iti plac de la aceasta formatie si de ce, si poti castiga o invitatie dubla la concertul ce are loc in data de 4 octombrie la Ploiesti. Castigatorul il voi alege prin tragere la sorti si il voi anunta printr-un update la articol pe data de 21 septembrie; toti cei inscrisi pana la momentul tragerii la sorti sunt eligibili daca au spus care sunt melodiile lor preferate.

UPDATE: Castigatorul este Fridrich Claudiu Gabriel. Felicitari. Asteptam sa ne contactezi pentru a stabili cum iti putem inmana premiul.

8 comments

 1. Floare de Iris
  Sa nu crezi nimic
  De vei pleca
  Pur si simplu mi-a placut dintotdeauna ce a cantat Iris 🙂

 2. Baby
  Luna plina
  Luna plina
  Pentru ca sunt cei mai tari rockeri din tara!

 3. Buna! Iubesc Iris si ascult cu placere: „Baby”, „Vino pentru totdeauna”, „Strada ta”.

 4. Vis pierdut,ultima toamna,somn bizar Zeii rock-ului romanesc,cei mai tari,si pentru ca a revenit Cristi Minculescu,cea mai buna voce din rock-ul romanesc

 5. De ani de zile ascult cu mare plăcere melodiile lor, dar preferatele mele rămân ”Somn bizar”, ”Strada da”, ”Casino”.

 6. Casigatorul concursului este cel care a comentat al IV-lea, adica Fridrich Claudiu Gabriel. Multumim si celorlalti pentru participare si speram sa venim si cu alte vesti bune in curand.

Comments are closed.