Viena (Ziua 21)

Posted by

Am ajuns si in punctul final al calatoriei noastre, la capatul a 21 de zile extraordinare, obositi de drumurile lungi si incarcati cu multa energie din locurile pe care le-am vizitat sau in care am stat. Un moment de respiro si de liniste, in care imi mai doream un ultim suvenir.

De vizitat am vizitat, cu alte numeroase ocazii, atat parcul Schonbrunn, Gradina Zoologica sau Haus des Meeres, dar si multe alte locatii. Asa ca am lasat aceasta ultima zi a calatoriei noastre pentru cumparaturi, reaprovizionare si cateva suveniruri mai speciale.

Am vizitat un Toys „R” Us (tare mi-ar placea sa se deschida unul si in Romania) si de asemenea am mers sa-mi iau o noua masinuta pentru colectie de la un magazin dedicat masinutelor de tip slot car. Din pacate, am inteles ca in Austria nu sunt la mare cautare sistemele digitale, asa ca a trebuit sa aleg din cele cateva modele de masini de la SCX pentru circuitele analogice. Sper sa gasesc pe net cipul care permite adaptarea ei pentru circuitul digital.

Frumusetea asta, impreuna cu cealalta masinuta cumparata de la Muzeul BMW din Munchen, le puteti admira mai jos. Sper sa imi fac timp zilele urmatoare sa asez toata colectia pe birou pentru o poza cu tot parcul auto pe care il detin.

One comment

Comments are closed.