Critici asupra mea

Posted by

Postul de azi dimineata in care spuneam ca nu merita sa ma duc la vot, ca nu am pentru ce sa ma duc sau pentru cine mi-au atras multe critici de ambele parti. Cum ca nu imi pasa pentru de tara, ca nu imi fac datoria de cetatean, ca las pe altii sa ne conduca si ca daia o ducem prost domnule draga.

Ei bine daca vreti sa stiti, de votat am votat o singura data, atunci cand am simtit ca e nevoie de mine si ca votul meu conteaza pentru acesta tara, a fost data cand am votat Constitutia Romaniei, un moment instoric la care imi place sa cred ca am luat parte prin votul meu. Atunci a fost singura data cand am votat, cred ca am mai fost la vot de 2 ori in viatza ca sa anulez votul, nu ca sa votez pe cineva.

Ma criticati ca nu ma intereseaza de aceasta tara? Ei bine am pierdut multe ore sa invat romanii sa castige o paine cinstita pe internet. Am creat proiecte comune in care ei sa fie implicati si aceasta implicare sa le aduca mai multi bani, si o viatza mai buna. M-am zbatut si poate o sa ma mai zbat mult pentru imaginea romaniei sau pentru bunastarea romanilor. Probabil am facut mai multe pentru romani decat vor face parlamentarii sau sefii nostri de stat in urmatorii 100 de ani. Unul din proiectele de mare amploare pe care as vrea sa il fac desi nu stiu cum si daca am puterea de a aduce in fata parlamentului o lege sau o ordonata care se reglementeze comertul cu e-gold, si sa il transforme dintr-un instrument de troc in ceva care se poate contabiliza in actele unei firme, si asfel afacerile cu e-gold sa devina 100% legale pe teritoriul romaniei.

Despre romani adevarati care au ajutat cu adevarat tara asta voi deschide un subiect separat, pentru ca da, exista si asfel de oameni, oameni care au ajutat Romania, si care au fost mai mult sau mai putini cunoscuti.